DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Håndverk fra CDer
Fantastisk boks for småting
For å alltid være med i hjemmet ditt, må du lagre små ting et sted. Den fantastiske håndlagde boksen vår er perfekt for denne bedriften.
For arbeid trenger vi superlim, en gammel mellomstor boks, to typer stoff (lett og tett), bomulls- eller bomullsputer, en nål og tråd, datamaskinskiver, rhinestones eller gnister.


Håndverk fra CDer

Håndverk fra CDer


Baseproduksjon
Vi tar en pappeske og limer den på alle sider med bomulls- eller bomullsputer. Deretter lager vi forberedelsen av stoffet. Den skal glattes og kuttes i henhold til dimensjonene på boksen (tykt stoff). Vi fortsetter med behandlingen av veggene i kisten vår. Vi fester stoffet til basen, og behandler produktveggene med superlim.

Håndverk fra CDer


Etter å ha fikset hovedmaterialet, begynner vi å jobbe med lett vev. Ved hjelp av en tråd og en nål lager vi montering og fester dem til kantene på kisten vår. Vi utfører denne operasjonen fra alle sider av produktet.

Håndverk fra CDer

Håndverk fra CDer


Kleskasse.
Vi tar datamaskinskiver, deler dem i forskjellige deler i størrelse og form. Vi varmer ved hjelp av en gasskomfyr og gir ønsket utseende med blyant. Deler over bålet skal holdes med pinsett eller tang for ikke å brenne hendene. Etter å ha gitt den nødvendige formen, skal produktet senkes i kaldt vann og nedkjøles. De resulterende delene er jevnt fordelt over hele overflaten på kisten. Fest med superlim. Tilsett rhinestones og gnister. Produksjonen av vår fantastiske lille smykkeskrin er fullført. Det er på tide å bruke det til det tiltenkte formål.

Håndverk fra CDer

Håndverk fra CDer


Fotoramme Rubik's Cube til din favorittbil.
Alle vet at det er morsommere å reise sammen. Med Rubik's Cube-fotoramme kan du ta hele familien med deg. 2 barnebiter eller firkantede bokser, en tynn kjede, favorittbildene dine, superlim, dobbeltsidig tape, selvklebende papir, gamle dataskiver, klamfilm, saks.

Håndverk fra CDer


Forberedte terninger limes med selvklebende papir.

Håndverk fra CDer


Vi tar platene og kutter dem med saks i små partikler, ikke mer enn 2 cm.
Vi limer dem over hele overflaten på kubene, la dem tørke. Lim dine favorittbilder på alle 6 sider, lim med dobbeltsidig tape.

Håndverk fra CDer


Deretter legger du til kjeden som fotorammen vil være festet med, laminer kuben på alle sider med klamfilm.

Håndverk fra CDer

Håndverk fra CDer


Vi sender det ferdige produktet til æresplassen i bilen eller bare henger det hjemme.
Kommentarer (2)
 1. SWAT
  #1 SWAT gjester 6. mai 2013 18:49
  0
  godt gjort !!! : lol:
 2. Dinara
  #2 Dinara gjester 1. september 2013 18:09
  0
  shkatulka mne bolshe vseh ponravilas!)) spesielt små skiveskaller

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner