DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» »Nytt liv på en gammel datadisk
95% av verdens befolkning har personlige datamaskiner, og med seg mange digitale medier for lagring av informasjon. En av disse enhetene er en datadisk, som, som alle andre ting, har sitt eget liv. Dessuten er det lett å skade. En eller to riper - og du kan sende til søppelfyllingen. Og plater med utdatert informasjon? Det er synd å kaste det bort, men det er ingen steder å bruke det, så det er unyttig å samle støv på en hylle, ta plass og forverre rotet. En kjent situasjon? Så er det på tide å foreta en revisjon i huset og gjøre gamle datamaskinplater til fantastiske små ting som vil dekorere interiøret ditt.

Lysestaker "Vinter-Sommer"
For å lage lysestaker trenger du: en blyant, en lighter eller fyrstikker, selvklebende papir, glitter neglelakk, superlim, attributter til dekorasjon (perler, glitter, kjegler, buer, blomster) og, selvfølgelig, hovedpersonene i prosjektet vårt er gamle datamaskinstasjoner. Velg materialer til dekorasjon basert på designideen din.

Nytt liv på en gammel datadisk


Den første fasen av arbeidet er produksjonen av fundamentet. Vi tar en disk og gir den ønsket form med en lighter og en blyant. Smelt kontinuerlig kantene på disken, bøy dem til midten slik at det dannes en særegen bolle som et resultat.

Nytt liv på en gammel datadisk


Skjær ut en sirkel med passende diameter fra et selvklebende papir og lim midten av disken.

Nytt liv på en gammel datadisk


Deretter pynter du lysestaken vår. ("Vinter" - glitter, kjegler, grankvist, bue, støvel. "Sommer" - kunstige blomster, blader, steiner eller perler, sommerfugler.) Vi fikser alle elementene med superlim.

Nytt liv på en gammel datadisk


Legg lys til lysestakene våre med noen få dråper neglelakk.

Nytt liv på en gammel datadisk


Den siste berøringen - sett inn stearinlyset og tenn det. Vår kreative vinter-sommer lysestake er klar.

Nytt liv på en gammel datadisk

Nytt liv på en gammel datadisk


Cup stativ "Morsomme baller"

Hvem av oss liker ikke å tilbringe morgenen ved et datamaskinbord med en kopp duftende te? Og du vet godt at en varm kopp etterlater flekker på benken. Så hvorfor ikke gjøre et lyst og positivt standpunkt?
For å produsere ett "morsomme baller" med ett stativ trenger du: 2 datamaskinskiver, et nøste med farget tråd, superlim, 1 bomullspinne, 2 mellomstore perler, 2 knapper.

Nytt liv på en gammel datadisk


Vi limer to disker sammen slik at bare sølvsiden er synlig. Vi fester en bomullspinne skåret i to på feil side, og lukker tomrommet på midten av disken med en flat knapp.

Nytt liv på en gammel datadisk


Vi behandler overflaten på platen med lim og begynner å la tråden fra sentrum til kantene (trådenes bevegelse er sirkulær). Vi gjør det også på den andre siden. Vi strenger perler på tannpirkene og får vår "God ball med strikkepinner".

Nytt liv på en gammel datadisk

Nytt liv på en gammel datadisk


Så ved å slå på fantasy, vil du gjøre en unødvendig stasjon til en nyttig, oppløftende liten ting.
Kommentarer (2)
 1. Dmitry
  #1 Dmitry gjester 8. mars 2018 19:11
  2
  Vi tar disken og gir den ønsket form ved hjelp av en lettere, mens vi puster dypt og ofte i par, og du vil bli lykkelig
 2. Gjest Victor
  #2 Gjest Victor gjester 16. april 2018 19:29
  0
  Du kan sette sammen den glitrende rotoren. Fra diskene. For vindmøllen .. Dessuten er det metall inne i disken, og en dag vil den sannsynligvis vise seg. Dette er min gjetning. I løpet av denne tiden opplyste ditt redaksjon veldig banen for Labour. Takk for gode råd ..

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner