DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » » »Miniatyrglassflaskevase
Menneskelig fantasi kjenner ingen grenser. Hva kreative mennesker bare ikke kan gjøre: malerier med negler, landskap på veggene med kitt, jobbing fra aviser, deig og polymerleire. Det er verdt å minne om de betagende skulpturelle komposisjonene som får liv i nålørene! Og når alt kommer til alt skjuler hver person en kreativ natur under dekke av en kontorarbeider. Nesten alle unødvendige ting i huset kan gjenbrukes: CD-ROM-er, stoffstykker, rester av tråd og til og med gamle tomme glassflasker. Det er fra en av disse glassbitene du kan lage en søt blomstervase.
For å gjøre dette trenger du selve flasken, bomullstråder, aceton- eller neglelakkfjerner, akryl- eller glassmalerier, isvann, børster, fyrstikker og litt tålmodighet.

Miniatyr glassflaskevase


Fjern først alle papiretiketter. Tips: Hvis klistremerket er limt ordentlig, plasser flasken i 20 minutter i en bøtte med varmt vann - så kan den enkelt fjernes med en fille.

Miniatyr glassflaskevase


Deretter velger vi den optimale høyden på den fremtidige vasen og pakker flasken med tråd langs diameteren på det valgte stedet. I denne mesterklassen velges høyden ved sluttpunktet for den brede delen av glasset.

Miniatyr glassflaskevase


Etter å ha festet tråden, fjern den forsiktig fra flasken og legg den i en beholder med aceton eller neglelakkfjerner. Du kan umiddelbart legge tråden i aceton og deretter pakke den på flasken. Noen ganger blir tråden imidlertid forvirret, så den mer effektive måten beskrives i denne mesterklassen.

Miniatyr glassflaskevase


Trekk den deretter forsiktig tilbake på flasken. Her begynner en liten, som det kan se ut, en farlig prosess. Men faktisk er det ingenting galt med ham. Det er nødvendig å sette fyr på tråden langs hele diameteren.

Miniatyr glassflaskevase


Når den endelig slutter å brenne, må flasken legges i en beholder med isvann. Og på stedet der tråden lå, vil flasken falle i to deler.

Miniatyr glassflaskevase


Når du har tørket arbeidsstykket, kan du fortsette med designen. I mesterklassen ble hvit valgt som bakgrunnsfarge, og akryl ble brukt som malingen som ble brukt. Etter å ha dekket vasen med det første laget, er det nødvendig å gi den litt tid til å tørke. Siden akryl tørker raskt, vil det ta omtrent 20 minutter.

Miniatyr glassflaskevase

Miniatyr glassflaskevase


Så maler vi vasen med ditt valgte motiv. Det er allerede ingen grense for fantasi: du kan male, som du ønsker, slik sjelen din forteller deg. Denne mesterklassen demonstrerer maleri på en kaotisk måte, uten mening. Siden den presenterte flasken har ansikter, veksler mønsteret på dem.

Miniatyr glassflaskevase

Miniatyr glassflaskevase


Til slutt, gi litt tid til fullstendig tørking og, voila! Her er sluttresultatet. Denne kapasiteten kan også brukes som en lysestake.

Miniatyr glassflaskevase
Kommentarer (1)
  1. marina
    #1 marina gjester 14. juni 2013 10:29
    0
    Veldig lærerikt.
    Jeg ønsket å gi den til søsteren min, vasen min viste seg å være mer i etnisk stil, min søster vil sette pris på

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner