DIY gjør det selv
Master klasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
Hver jente er en skapning som utrettelig kan sortere gjennom garderoben, og til slutt ha på seg gamle jeans og en T-skjorte. Ja, det er oss alle. Vi velger nøye hvilket som helst av klærne våre, vi snurrer i timevis i speilet. Når vi endelig bestemmer oss for valg av antrekk, fortsetter deretter til smykker - dette er en av de viktige elementene i utseendet og stilen vår.
I dag er håndlagde produkter på moten, inkludert armbånd, øreringer, og selvfølgelig halskjeder. I tillegg kan du gjøre alle disse fantastiske tingene med letthet. Som de sier, det ville være et ønske.
Til halskjedet trenger vi materialer som: tråd (fargen avhenger av hvilke perler du velger), en nål for perler, saks, perler - en pakke, to ringledd og en lås.

Perlekjede


Først av alt, forbered en tråd med en nål. Vi lager lengden på tråden med forventning om at når halskjedet er laget, så vil størrelsen bli mindre. Forbered fire slike tråder.
Nå knytter vi en pen knute i enden av tråden, tar på den første perlen og stikker den inn i perlen og den ene lenkeringen.

Perlekjede


Akkurat på denne måten vil det være lettere for deg å fikse låsen, og da tredobler tilliten til at halskjedet vil tjene deg i lang tid.

Perlekjede


Når du har fullført denne oppgaven, må du ikke skynde deg å lukke lenken, men legg til en lås der, og fest den deretter, og streng ganske enkelt perlene langs hele lengden på strengen.

Perlekjede


På slutten av den første tråden har vi på oss en annen lenke med perler, men uten lås, slik at det er noe å feste seg til.
Nå fra slottets side fester vi fire tråder i samme størrelse med perler til nøkkelperlen, som holdes nær selve slottet.

Perlekjede


Rett trådene våre for å gjøre det lettere å veve. Vi tar den andre tråden til venstre, hopper over den under den tredje og drar den over den første (i tilfelle at tellingen går fra venstre til høyre, og ikke omvendt).

Perlekjede


Så tar vi den første tråden og passerer den over den tredje og under den fjerde tråden. Hvis det ikke er klart, må du ta hensyn til fotografiene.

Perlekjede


Og så, veksle eller bare veve som en flette på fire tråder til enden. Så fikser vi det i nærheten av ringen uten lås og voila, kjedet ditt er klart.

Perlekjede


Trumfkortet til et slikt halskjede er at det virkelig lages enkelt og raskt, og ser luksuriøst ut på nakken din. På denne måten kan du lage deg ikke bare halskjeder, foruten ikke bare en, men til og med alle regnbuens farger, hvis du ønsker det, kan du også lage armbånd til dem. Slik får du fantastiske sett. Derfor, skap deg selv og dine kjære slik skjønnhet.
Kommentarer (1)
  1. lenavt
    #1 lenavt gjester 28. august 2017 19:15
    0
    Ryddig og enkelt. Det er bedre å lage flere forskjellige nyanser i samme farge. Eller med overganger fra en farge til en annen.

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner