DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » » »Opparbeidet lappekrage
Sannsynligvis vil enhver jente finne en løsning, svaret på spørsmålet som konfronterer henne hver morgen. Faktisk er det mange som tror at morgenen for jenter begynner med sminke, men ikke alltid, oftere enn å ikke ha tid til å våkne, stiller kvinnene seg et spørsmål som fører til panikk: "hva skal vi ha på oss i dag?" Det er som det kan, men å gå på samme måte hver dag er definitivt ikke attraktivt. En ny dag er for det første nye muligheter og forventninger til noe bedre, og derfor bør utsikten være utmerket.
Det er forskjellige måter å variere klær på, for eksempel i dag er den ene oppe og den andre er bunn, og i morgen kan ytterklærne være den samme, men bunnen - du trenger bare å endre den, og skifte denne prosedyren videre hele uken. Men gårdsplassen er langt fra steinalderen, noe som betyr at nye ideer kommer inn. En av de nyeste løsningene, hvordan å være unik, hjelper deg med å løse en krage. Det fine med denne typen krage er at den ikke er sydd til en viss bluse, og du kan bruke den som en T-skjorte i forretningsstil, eller til bluser med krager og uten. Hvis en bluse med krage, brukes forsendelsesnotatet som det nedre, i betydningen den andre kragen, noe som tilfører din stil og originalitet.
En pålagt krage er en virkelig storslått avgjørelse, men det er nyheter enda mer sjarmerende, du kan gjøre en slik fantastisk ting selv.
Og hvis du bestemmer deg for å jobbe med penner, må du koble fantasien til å komme med mange mønstre for krager, for etter den første vil du lage mange flere, men forskjellige på din egen måte.
For kragen trenger vi følgende materialer: strekk stoff (selv om du kan bruke hvilket som helst stoff til og med sateng, er det viktigste å beregne hvor mye stoff du trenger), tråder for å matche fargen på det valgte stoffet, perlenål, paljetter (hvilken som helst type paljetter du liker mest) , perler, saks, målebånd, lim, knapp.

Openwork pålagt krage


Vi måler lengden på den fremtidige kragen. Det kan måles ved hjelp av et målebånd og bluse. Bøy deretter hjørnene som vist på bildet nedenfor og klipp av disse buede kantene.

Openwork pålagt krage


Brett stoffet i to og sjekk at begge kantene er jevn.

Openwork pålagt krage


Vi bøyer materialet på en slik måte at vi får formen på kragen.

Openwork pålagt krage


På toppen i høyre hjørne av kragen syr vi på knappen på den ene siden, og på den andre lager vi et pent snitt og kapper hullet.

Openwork pålagt krage

Openwork pålagt krage

Openwork pålagt krage


Vi forlater et sted på kantene og over en centimeter, vi begynner å sy paljetter.

Openwork pålagt krage

Openwork pålagt krage


Hvis du ikke liker hvordan paljettene faller, kan du feste dem.
Deretter syr vi perler rundt paljettene. Du kan skjede begge nær hverandre og gi bort. Det hele avhenger av din smak.

Openwork pålagt krage


Vel, din openwork krage er klar. Gratulerer!

Openwork pålagt krage

Openwork pålagt krage

Openwork pålagt krage
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner