DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
Hver dame har sannsynligvis en notisbok hvor hun legger planene sine for dagen, forskjellige påminnelsesnotater, setter inn visittkort og rabattkort, limer inn minneteaterbilletter som bare minner henne om, og det er ikke mye annet liten bok.
Du kan sannsynligvis kjøpe en slik visittkortbokhandel i en butikk, eller du kan gjøre det selv. I dette tilfellet vil det være mer funksjonelt, hyggeligere, mer interessant. Og hvordan kjærester vil misunne!

For å lage en slik bok trenger du følgende materialer:
1. Selvhelende bordmatte.
2. Dummy kniv eller saks.
3. Linjal og blyant av metall.
4. Lim pinne eller dobbeltsidig tape.
5. Tynn pappstørrelse 9 * 13 - 2 stk., Og 3 * 13cm - 1 stk.
6.Fabric (bomull) 18 * 27cm
7. Tynt skumgummi som måler 9 * 13 - 2 stk., Og 3 * 13 - 1 stk.
8. Et ark med tosidig papir for utklippsbok.
9. To stykker satengbånd på omtrent 18-20 cm langt
10. En knapp, en blomst laget av papir eller annen dekorasjon.

Dame visittkortholder


Lim papp med skum ved hjelp av limpinne. Dette vil være tomme for bokens skorper.

Dame visittkortholder


Vi legger disse emnene ned med skumgummi på feil side av stoffet på den måten som er vist på bildet. Vi klipper stoffet med en margin på 3 cm fra alle sider.

Dame visittkortholder


Vi belegger kantene på pappen med limblyant, bøy stoffet på den og lim den.

Dame visittkortholder

Dame visittkortholder


Nå syr vi kantene på det resulterende myke tekstiltrekket på en symaskin. Maskinlinjen skal gå langs omkretsen av dekselet, og avgår fra kanten med 3-5 mm og i midten for å indikere bretter. Maskinsøm fremhever mykheten på dekselet.

Dame visittkortholder

Dame visittkortholder


For å skjule det grove arbeidet, kan du skjule kantene på stoffet, maskinlinjen, lim farget papir for utklippsbok på feil side av dekselet. Omkretspapiret skal være 2 mm mindre enn dekselet, dvs. 12,8 * 20,8 cm.

Dame visittkortholder

Dame visittkortholder


La oss nå lage innsiden av visittkortboken. For å gjøre dette, ta et ark for scrapbooking, kutt det i to strimler som er 12,5 * 30 cm store. Lim to strimler i en slik at den er lang. Vi vil brette en lang stripe i form av en trekkspill. Hver seksjon av trekkspillet skal være 8,5 * 12,5 i størrelse. Dette blir sidene i boka. Om ønskelig kan trekkspillet gjøres kortere eller lengre, da blir det færre eller flere sider. På hver side av trekkspillet kan du stikke en lomme eller konvolutt der du kan legge en kalender, visittkort eller notater for opptak. Det avhenger allerede av din smak og lyst.

Dame visittkortholder


Det gjenstår å feste strengene og pynte kortholderen. For å gjøre dette, ta båndet, klipp det i to, sett kantene på tenneren slik at det ikke åpnes og lim båndene på dekselet som vist på bildet.

Dame visittkortholder


For å skjule endene på båndene, dekorere hefte med restene av utklippsbok og fest en blomst. Jeg limte den inn med Momentlim - gelen er gjennomsiktig. Her er en slik bokkortsholder, det gjorde jeg.

Dame visittkortholder


Kos deg med kreativiteten din!

Dame visittkortholder
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner