DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Påskekurv
Påsken kommer snart, så i dag lager vi en kurv til påske godbiter.
For å lage en påskekurv med egne hender, trenger vi følgende materialer og verktøy:
- stå under en blomsterpotte;
- trespyd;
- skum sirkel;
- tykke tråder;
- PVA lim;
- universallim;
- saks;
- tykk ledning;
- dekorartikler: sisal og bånd

Påskekurv


La oss komme på jobb.
1. Skjær ut en sirkel fra skummet som tilsvarer diameteren på stativet under blomsterpotte. Hvis du lager en stor kurv eller annen form, kan du bruke pappsirkler (flere biter limt sammen) i stedet for et stativ for gryten.
2. På bunnen av stativet under blomsterpotte, bruk universallim og lim skumkretsen. La limet tørke godt.

Påskekurv


3. Vi tar trekspyd og stikker dem i skumkretsen på samme avstand. For styrke kan litt universell lim påføres på skjøtene mellom spydene og skummet.

Påskekurv


4. Ta enden av tråden og bind den til et av spydene. Vi begynner å danne kurven vår. Vi pakker trådene rundt spydene, hopper dem vekselvis fra fronten og deretter fra feil side. Etter å ha laget en rad, endrer vi variasjonen i bindingen av tråden. For å gjøre dette kan du lage en spole rundt et av spydene, og flette den neste etter den på den andre siden.

Påskekurv


5. Når den øverste delen av kurven er klar, bind du en tråd rundt spydet og fest den i tillegg med lim. Nå må du pynte bunnen av kurven. Vi påfører universallim på stativet og isopor i et jevnt kontinuerlig lag og begynner å vikle med gjenger. Vi dekker hele overflaten av kurven med PVA-lim og lar tørke.

Påskekurv

Påskekurv


6. Klipp av 6 identiske tråder med tilstrekkelig lengde og vev en pigtail fra dem. Med den vil vi pynte den øvre delen av kurven.

Påskekurv

Påskekurv

Påskekurv


7. Nå må du lage et håndtak til handlekurven vår. Vi tar en tykk ledning og pakk den inn med tråder, og fikser dem med jevne mellomrom med lim. Fest det ferdige håndtaket til kurven. Du kan enten sy den på eller bare feste den på. Hovedsaken er å sørge for at hun holder seg godt nok.

Påskekurv

Påskekurv


8. Det gjenstår bare å dekorere feriekurven vår. Jeg vil bruke sisal og et hvitt bredt bånd til dette. Du kan dekorere kurven med et vakkert stoff, der påske godbiter vil bli lagt ut, dekorative blomster, bånd, etc. Generelt alt du liker. Vi utfyller komposisjonen med påskeattributter. Jeg har denne påskeharen og sjokoladeeggene til liten søt tann.

Påskekurv

Påskekurv

Påskekurv


9. Nå er påskekurven vår klar for ferien.

Påskekurv
Kommentarer (1)
  1. tortila08
    #1 tortila08 gjester 15. mars 2015 11:46
    0
    God ettermiddag Si meg, hvordan flettet du bunnen av kurven?

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner