DIY gjør det selv
Master klasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Skinnboks
En slik kasse er ganske godt egnet til å oppbevare forskjellige småting, så vel som en original gaveinnpakning, og den kan også tjene som gave. Dette er et av de produktene som lar deg glede kreativiteten i prosessen med å produsere dem. Som grunnlag bruker vi en rulle med tape eller garn. Vi trenger også papp, blyant, saks, en linjal, gummilim og biter av lær eller semsket skinn. For interiørdekorasjon kan du bruke et passende fargepapir eller stoff. Skjær ut bunnen: sirkle spiralen med en blyant på utsiden. Vi limer den ved å smøre endeflaten til spolen og kanten på bunnen med lim og tørke den litt før.

Skinneske


Deretter begynner vi å jobbe med huden. I vår versjon brukes en firkant med tynn semsket skinn. Han vil gi boksen ekstra styrke og vil gjøre det mer ryddig overgang fra bunn til sideoverflaten. Vi legger boksen i midten av torget smurt med lim og trekker hjørnene, limer dem til sideoverflaten. Semsket vil brette seg i brett - fordel dem jevnt. Du kan bruke et ekstra lag med lim og legge dem som de skal, uten å skynde seg.

Skinneske


Deretter må du fylle ut de gjenværende tomme plassene. Forsøk å plukke opp lærstykker som har samme tykkelse - da vil produktet ditt se penere ut.

Skinneske


Bruk en enkel blyant til å skjære ut deler som er passende i størrelse - bare legg dem på toppen og sirkle rundt den utstikkende grensen til semsket skinn som allerede er limt inn.

Nå må du lage et deksel. Skjær en stripe og to sirkler (som kuttet til bunnen). Det er bedre at pappen ikke er tykk og grov, den er mer praktisk å jobbe med lim. Vi tegner en scoringslinje på stripen ved hjelp av en linjal og en skarp gjenstand (det er praktisk å bruke kanten på saks eller den stumpe siden av kniven, men bare skjær ikke gjennom). Brett en stripe langs den tegne linjen, og skjær deretter trekanter på den.

Skinneske


Lim feddene og enden av stripen med lim, pakk den rundt boksen og fest med en overlapping. Lim også på over alle feddene (på en sirkel som tidligere er satt oppå).

Skinneske


Hold så på toppen av den andre kokte sirkelen - du får bunnen av lokket.

Da kan du bruke den samme teknikken som når du limer bunnen - for å bringe kantene på den limte huden på sideflaten av lokket. Hvis du limer lokket i små biter i form av en mosaikk - prøv å handle på samme måte slik at overgangen til flyene blir helt lukket. Nå kan du lime den indre overflaten - og boksen er klar.

Skinneske
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner