DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Reed persienner
Våren kommer. Noen ganger gjør et vindu som er for solfylt oss ukomfortabelt - sterkt lys skader øynene eller overoppheter arbeidsplassen for mye. Det er ikke alltid praktisk å bruke gardiner. Våre persienner vil spare plass, passe inn i vindusåpningen og spare deg for mye sollys.

Materialet for denne persiennene vil være siv.

Reed persienner


På forsommeren, langs bredden av innsjøene, kan du finne allerede renset, fin - det er mørkere i fargen, som etter ujevn behandling med flekker. Og hvis du plukker opp en voksende, må du rengjøre den fra de ytre skjellene. Vri litt rundt skjøtene - de ytre rørene kan enkelt fjernes.
Mål deretter ønsket lengde (bredden på vinduet ditt) og skjær et tilstrekkelig antall stengler ved hjelp av en hagebeskjær. For å sette sammen persiennene trenger vi en rektangulær ramme i tre, som kan være laget av hvilket som helst passende materiale. I dette tilfellet tjente den gamle staketen til dette formålet. Vi kjører tre negler inn i de øvre og nedre stripene, og markerte tidligere avstanden med en linjal slik at de faller nøyaktig overfor hverandre.
Vi trekker tre snorer av jute garn (ikke for stramme, og etterlater haler på omtrent 20 cm, vil de komme til nytte senere). Dette er grunnlaget.

Reed persienner


Så begynner vi sammenstillingen av persiennene, og binder alle stilkene i rekkefølge til basen. Dette vil kreve en tynnere ledning og din tålmodighet. Tynne bånd kan også brukes som en ledning, som du kan få ved å klippe en gammel uønsket skjorte.

Reed persienner


Du kan dekorere persienner ved å bruke flerfargede bånd. Denne aktiviteten er hyggelig for fans av monotont arbeid, selv om virksomheten går mye raskere enn den ser ut til å begynne med.

Reed persienner


Du kan henge produktet vårt på vinduet ved hjelp av en tre-gesimsen, innstilt på det motsatte (eller ta en haug med stokk og knytte den strammere flere steder). Persienner viser seg ganske enkle, så velg ikke veldig massivt materiale til det. Bind endene av hovedsnoren til gesimsen og nyt den hyggelige skumringen.

Reed persienner


Når det ikke lenger er behov for det på vinduet, kan det fungere som et dekorativt panel. Bind en haug med tørkede blomster til den, legg lystegninger eller en kalender.

Hvis du vil dekorere en boks for oppbevaring av ting med en slik matte - måle omkretsen og høyden - og for jobben. Bare glem ikke å lukke endene (en chintz eller satin i en passende farge kan tjene til dette - bare fest en stripe med stoff på en slik måte at den skjuler dem).
Kommentarer (1)
  1. Sanya
    #1 Sanya gjester 19. juli 2017 15:50
    0
    Originale ECO-skodder ...

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner