DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
Hvor fantastisk og grenseløs er fantasien og mestringen av menneskelige hender, som gjør det mulig å lage noe enkelt, interessant, og noen ganger nyttig og symbolsk, som bærer litt usynlig kraft fra nesten ethvert lite og ubeskrevet stoffstykke. En liten chrysalis-sjarm laget med kjærlighet og snille tanker kan bli en trofast følgesvenn på vei eller en sjarm for hjemmet. Et leketøy laget av et lite stykke stoff, for eksempel kan en fugl være en god gave til et barn (og ikke bare) eller en dekorasjon av interiøret i et rom.

Stofffugl


For fremstilling av en fjær venn er det bare fire ting som trengs: tråder, farget stoff i form av en firkant med et format på 20/20 cm, syntetisk winterizer og saks.

Stofffugl


Arbeidsordre:
Brett stoffet kvadratisk i to diagonalt. Drei først det ene hjørnet av den resulterende trekanten til midten, deretter det andre hjørnet.

Stofffugl

Stofffugl

Stofffugl


Brett deretter sidehjørnene til midten igjen, og brett deretter den resulterende figuren i to med brett.

Stofffugl

Stofffugl

Stofffugl


Deretter danner du et fuglnebb ved å bandasjere et hjørne med en tråd. For å rette figuren og legge et stykke polstring polyester inni og danne fuglens hode, bandasje den med en tråd.

Stofffugl

Stofffugl

Stofffugl


Deretter legger du en annen syntetisk winterizer, og etter å ha formet kroppen og spredt vingene til sidene, bandasje med en tråd.

Stofffugl

Stofffugl


Etter å ha tatt trådene, bandasje baksiden av fuglen i form av et kors og vikle hver vinge. Fuglen er klar.

Stofffugl

Stofffugl


Du kan gi en slik søt fugl til noen av en eller annen grunn, eller henge den på en tråd over et bord eller under en lysekrone.

Stofffugl


Kos deg med arbeidet ditt!
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner