DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Lyst teppe fra gamle håndklær
Ideen om et teppe eller dørmatte laget på egen hånd og av dine egne hender er veldig interessant og populær. Hvis været ute ikke skjemmer bort oss med en lys sol, varme og regnbue, så lag et mykt, lyst og veldig positivt teppe, dette er løsningen på alle spørsmål.
For å realisere den kreative ideen min, trengte jeg ett gammelt håndkle, to små T-skjorter godt slitt, og for å fortynne kreasjonen min med lyse farger, lanserte jeg til og med et par myke varme sokker. Hvis du lar deg inspirere av eksempelet mitt, kan du selvfølgelig bruke alle gamle ting du velger etter farge, tekstur og tetthet.
Først må du tilberede strimler, kutte dem i lange strimler og sy dem i to, bøy kantene. Jeg vred alle de resulterende stripene fra et gult håndkle i form av en åtte figur og fikset med sy nåler. Jeg klippet også resten av tingene, sydde strimler av dem og rullet dem i runde biter. Da arbeidsstykkene mine var klare, begynte jeg å tenke på designen til produktet, formen og mønsteret mitt.

Lyst teppe fra gamle håndklær

Lyst teppe fra gamle håndklær

Lyst teppe fra gamle håndklær

Lyst teppe fra gamle håndklær

Lyst teppe fra gamle håndklær

Lyst teppe fra gamle håndklær


Jeg slo meg til ro med at det lille teppet mitt egner seg godt på badet, og gjorde det rundt. For kanting, d.v.s. Jeg brukte alle de gule emnene på ytterkantene, siden det var mange av dem. Jeg sydde dem sammen og festet lagene og bøyene med tråder. Resultatet var en sterk og tett sirkel.

Lyst teppe fra gamle håndklær


Så la jeg ut alle de resulterende rundene på tegningen, ordnet dem alle i den indre delen av teppet mitt. Rundene begynte å sy sammen. Generelt kan du sy dem veldig tett og holde hverandre, jeg på sin side bestemte meg for å legge igjen fiktive tomrom som ga en fantastisk dekorativ effekt.

Lyst teppe fra gamle håndklær


Etter å ha sydd rundstykkene nøye, fikk jeg et rundt teppe, veldig tett og lyst. Jeg anbefaler deg å feste den med hyppigere masker fra bunnen og ovenfra, slik at teppet ditt holder bedre, i så fall kan det til og med vaskes i en vaskemaskin.

Lyst teppe fra gamle håndklær


Teppet ser flott ut på badet foran dusjen, foran toalettbordet eller foran selve toalettet.

Lyst teppe fra gamle håndklær

Lyst teppe fra gamle håndklær


Jeg kan også råde deg til å lage det samme teppet av filt eller filt. En slik glede koster selvfølgelig mye penger, slik at du kan donere et gammelt sovjetisk filtteppe, klippe det i jevne, lange strimler og lim dem sammen, avhengig av fantasien og designevnen.
Lever live skjønnhet og tørst etter håndarbeid i sjelen? Ta deg god tid, fyll på tålmodighet, utholdenhet, bånd, lim, tråd og nåler - og et slikt teppe vil dukke opp på rommet ditt! Jeg ønsker deg suksess og implementering av alt unnfanget!
Kommentarer (2)
 1. radomila
  #1 radomila gjester 14. mars 2013 19:32
  0
  Det forstår jeg quilling smil Hvorfor er det en liten detalj på papiret! kyss
 2. Larissa
  #2 Larissa gjester 19. mars 2017 20:50
  1
  det er veldig kult.

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner