DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Putetrekk med broderieelementer
Vakre ting er alltid behagelige for øyet. Hjemmelagde ting er spesielt behagelige for sjelen. De er unike ved at sjelen til personen som skapte dem er innebygd i dem. Naturligvis er det mange som ønsker å gjøre mer praktisk og vakkert alt som omgir barnet sitt. Barna vil tross alt gi alt det beste. Samtidig vil jeg at tingen ikke bare skal være vakker, men også unik, ikke som de andre. I dette tilfellet er veien ut å lage ting av forskjellige fag med egne hender. Den eksakte kopien av det lille håndarbeidet med håndarbeid finner du definitivt ikke andre steder.
Et av alternativene for å dekorere et barnerom er å lage sengetøy til et barn. Denne mesterklassen inneholder en beskrivelse av prosessen med å lage en vakker putevar i stil med lappeteppe med et broderieelement til en babypute.

For dette trenger vi:
- Basestoffet er vanlig eller med et mønster (40x70 cm);
- flere små seksjoner av stoff med forskjellige mønstre eller mønstre med omtrent samme tema eller fargevalg;
- Satinbånd for å matche mønsteret til stoffskjæringer (20-30 cm);
- dekorativ innsats -broderi (i fravær kan du ta et stykke stoff med et lyst fengende mønster);
- tråder i tonen til basestoffet eller i tone med tilleggsstoffer;
- sy nål.

Putetrekk i lappestil med broderielementer


Det er flere måter å sy ting i stil med lappeteppe. Dette verkstedet vil beskrive en metode der tekstiler ikke bare blir sydd, men sydd på basen. Dette er den enkleste måten.
I begynnelsen må du tenke over skissen til fremtidig putetrekk, plasseringen av klaffene av stoff og dekorelementer basert på. Det er best å tegne det på papir. Deretter kutter du de nødvendige elementene fra stoffet og bestem sekvensen på syningen.

Putetrekk i lappestil med broderielementer


For enkelhets skyld kan noen elementer festes med midlertidige tråder, som deretter strekker seg når elementene er sydd sammen.
Den første klaffen blir sydd på basen med et brodert element eller med et trykkmønster. Deretter blir de resterende elementene sydd i henhold til den tidligere planlagte sekvensen. Komponerte elementer blir sydd med blindmaske eller nålesøm. Du kan også sy dem sammen med en symaskin.

Putetrekk i lappestil med broderielementer


Etter at elementene er sydd, må du sy dekorative buer på basen. De er laget av tape: et bånd er festet til en blyant og det dannes en bue, som fjernes fra blyanten og festes med en tråd i området til knuten.
Etter at den fremre delen er ferdig utformet, blir den sydd fra feil side med baksiden av putevar. Deretter blir putetrekket snudd på forsiden, strykt og blir helt klart til bruk.

Putetrekk i lappestil med broderielementer
Kommentarer (3)
 1. _SuNNy_
  #1 _SuNNy_ gjester 7. august 2017 11:16
  0
  Det viste seg et veldig stilig innredningselement. I tillegg kan alle rester og utklipp av stoff gjøres til en vakker ting.Jeg likte spesielt buene - uten dem ville det være kjedelig) Takk for ideen og mesterklassen!
 2. Svetlaia
  #2 Svetlaia gjester 8. august 2017 06:09
  0
  Ideen er interessant. Ansiktsløse kjedelige putevar er også slitne. Og det er søtt og skaper en komfort som ikke er nok
 3. master1959
  #3 master1959 gjester 28. august 2017 21:36
  0
  Først tenkte jeg at sommerfuglen er fra detaljene. Men nei. En sommerfugl ville være mer interessant.

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner