DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Klokker for barn
For å lage et ur trenger du: et viskelær, en linjal, dobbeltsidig tape, børster, akvarellmaling, en gammel klokke, et batteri, en skrutrekker, et stykke papir, et brennende apparat, en blyant, en beholder med vann og et tomt for kryssfiner. Arbeidsstykket kan også kuttes uavhengig av ved å lage et hull i midten med en bore.

Klokker for barn


1. Først må du bestemme hva du skal skildre nøyaktig på klokken. Det kan være din favoritt eventyr eller tegneseriefigur til babyen din, eller bare et søtt dyr. Jeg valgte en liten pinnsvin som blir kjent med den fantastiske verdenen rundt ham. Skisser et fremtidsbilde med blyant. Hvis du ikke vet hvordan du tegner i det hele tatt, kan du bare bruke en karbonkopi for å oversette tegningen fra barneboken.

Klokker for barn


2. Nå, bruk en skrutrekker, demonter den gamle klokken, trekk ut hendene og deretter selve urverket.

Klokker for barn

Klokker for barn


3. Trekk en skive på arbeidsstykket. Forsøk å gjøre tallene store nok. Gjør tegningen mer nøyaktig og tydelig.

Klokker for barn


4. Slå på brenneren. Vent til spissen varmes opp tilstrekkelig. Brenn bildet som skisserer mønsteret. Brenn tallene, fyll dem helt. I dette tilfellet er det best å stille inn brennerkraften maksimalt, dette vil spare deg for tid.

Klokker for barn

Klokker for barn

Klokker for barn


5. Nå må du fargelegge bildet. For å gjøre dette trenger du en akvarell, pensler (du kan bruke syntetiske stoffer, et ekorn eller kolonner) og et papirstykke som palett. Når du maler, ikke vær redd for å blande farger og få jevn overganger. Dette vil gi arbeidet pittoreske.


Klokker for barn

Klokker for barn

Klokker for barn


6. Når malingen tørker, lakker du arbeidet. Jeg anbefaler å bruke akryl, siden den er luktfri og tørker raskt nok. Det er praktisk å påføre den med en syntetisk børste. I dette tilfellet må forsiktighet tas. Ikke bruk mye trykk på børsten under bruk, ellers risikerer du å smøre malingslaget.

Klokker for barn


7. Etter å ha ventet på at lakken skal tørke helt, kan du begynne å sette sammen klokken. Fest dobbeltsidig tape på baksiden. Sett deretter inn batteriet. Snu klokka og fest hendene: time, minutt og til slutt sekund. Still tiden.

Klokker for barn

Klokker for barn


8. Etter at du har sørget for at klokken går, henger du den på veggen ved å bruke tosidig tape. En klokke laget med hendene vil sikkert minne barnet ditt ikke bare om tid, men også om kjærligheten din!

Klokker for barn
Gå tilbake
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner