DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » » »Halskjede" Ømhet "fra perler
Har du noen gang vevd smykker laget av perler og perler? Det betyr ikke noe, alle startet fra de letteste, og her anbefaler vi deg å begynne å veve et enkelt halskjede med perler, som består av en perle og et lite anheng laget med teknikken for å veve et kors (det er åpent veving). Etter det kan du begynne å eksperimentere med forskjellige korsstingkjeder.

Halskjede


Så ta en fiskesnor eller tynn tråd, eventuelle perler i to farger (du kan ta etter eget skjønn). Vi trenger også en lås. Lag først tre rosa perler og en hvit på fiskelinjen / ledningen, pass den andre enden av fiskelinjen gjennom den hvite perlen i motsatt retning - du får en ond sirkel. Nå samler du en lys perle i hver ende av linjen, og ved hjelp av en perle i samme farge, lukker du den andre sirkelen, gjør også den tredje sirkelen, og du kan fortsette til den enkleste - bare lag samme antall perler i endene av linjen og fest låsen.

Halskjede

Halskjede


Halskjedet vårt "ømhet" fra perler er nesten klart. Det gjenstår å fullføre anhenget vårt. For å gjøre dette, ta fiskelinjen / ledningen (ikke veldig lang), samle tre rosa perler på den og lukk ringen med den hvite perlen til den ferdige kjeden. Trekk fiskelinjen fra motsatt side og lukk en annen sirkel der for å lage et ferdig trekantet anheng. Vev endene av fiskelinjen i det ferdige produktet for å skjule dem og styrke halskjedet vårt.

Halskjede

Halskjede

Halskjede


Enkel halskjede “Ømhet” med et interessant anheng er klar. Du kan begynne å mestre teknikken for å veve et kors. Lykke til
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner