DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » » »Valentine med perler
På Valentinsdag presenterer forelsket mennesker hverandre med bamser eller annet kosedyr, gi søtsaker, blomsterbuketter og dekorasjoner. Tiden går, men verdiene forblir de samme en gave gjør-det-selv tar en ledende posisjon i rangeringen av "hva du skal gi?" Valentine's card, som vi nå vil vurdere, kan brukes som nåleseng, nøkkelring i en bil og en søt dekorasjon i utformingen av rommet.
Vil være nødvendig for å sy valentiner: Gjennomsiktig blondestoff, silketråder, røde perler, rosa slep (blonder), grønt bånd. Filler for hjertet, (papir, bomullsull, tørkede smaksrike blomster), tilbehør, klar roseknopp. Verktøy: et vanlig spill, en nål for perler, saks, lim til en klut.
Vi klipper en dobbel trekant fra stoffet og syr kantene med tillegg av perler, du trenger ikke å sy til slutt, husk at hjertet må være fylt med et fyllstoff.

Valentinkort med perler


I vår versjon er hjertet fylt med papirhåndklær, som blir revet i biter, hvoretter de hver føres inn i hjertet av stoff, det skal være mye fyllstoff for at Valentine skal være tett, etter stapping syr vi hjertet til slutt.

Valentinkort med perler


Hjertet tok en avrundet form, ble tett, men ikke veldig vakker, perlesømmen er sjelden, trådene fra snørestoffet stikker fremdeles ut i forskjellige retninger.

Valentinkort med perler


Etter at hjertet er fylt med filler, sydd og litt pyntet med perler, må du gi form, for dette tar vi et strammet spill med silketråd, og stikker gjennom hjertet, strammer tråden tett, slike bånd bør gjøres til hjertet tar form.

Valentinkort med perler


Nå har valentinen blitt som et hjerte, du kan begynne å dekorere med bånd, tilbehør, fletter og perler.

Valentinkort med perler


Vi klipper av turretten (ledningen) med ønsket lengde, og syr den forsiktig til hjertet, silketrådene er sterke, men likevel, du trenger å sy den tett, det er for denne løkken hjertet vil henge.

Valentinkort med perler


Så kuttet vi av det grønne satengbåndet og knytter en bue på hjertet, lim for stoff skal dryppes ned i knuten fra baugen slik at baugen ikke løsner. Ikke klipp av båndet øyeblikkelig, prøv først på det, knyt en testbue og kutt deretter av "Mål syv ganger, kutt en gang ...".

Valentinkort med perler


Vi tar tilbehøret, den ferdige roseknoppen og setter det inn mellom hjertet og baugen, for å fikse det kan du lage noen masker med silketråd eller drypplim, i vårt tilfelle er båndet bundet tett og knoppen ikke faller ut.

Valentinkort med perler


Valentine er klar, en slik artikkel vil glede en elsket, hjerte, blomst, hva annet som trengs for lykke.

Valentinkort med perler

Valentinkort med perler

Valentinkort med perler
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner