DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » » »Veggpanel med salt deig til Valentinsdagen
Umiddelbart etter nyttårs souvenirer kom svingen til “Valentines”, denne gangen er de laget i form av veggpaneler og anheng. Vi lager dem fra saltdeig i henhold til en tradisjonell oppskrift, og tilsetter bare litt stivelse for å lette arbeidet med små detaljer.
Valentinsdag er ikke bare en ferie for alle elskere, det er ofte en annen grunn til å uttrykke sympati og takke slektninger og venner for deres rolle i livet ditt.
Her er prosessen med å lage et slikt veggpanel med egne hender. Det er ikke vanskelig å lage det, og som et resultat kan du få et veldig originalt hjemmelaget produkt med riktig stemning.
Forbered deg først på arbeidet med saltet deig, tannpirkere, en plastbunke eller kniv, maling og børster. Du trenger også et vakkert bånd for å henge et håndlaget panel.
Først av alt er det nødvendig å bestemme formen på emnet under panelet. Du kan gi ønsket form et stykke deig ganske enkelt for hånd eller med en kjevle og kniv. Jevn de ujevne kantene med en børste fuktet med vann. Etter dette må du ikke glemme hullene til båndet, som kan gjøres med en tannpirker eller den andre siden av børsten.

Salt deigveggplate til Valentinsdagen


Fortsett deretter straks til dekorasjonen. Mønsteret kan merkes med en tannpirker, stofftrykk på deigen eller andre interessante gjenstander: knapper, barnas trykk, perler. Selve plottet må utformes av små biter saltdeig. Vi valgte en sommerfugl og en blomst, hvor individuelle detaljer har form som hjerter. Du kan feste volumetriske figurer til panelemnet, igjen ved å bruke en børste.

Salt deigveggplate til Valentinsdagen


Etter dette må panelet settes til side for at deigen skal tørke. For å få fart på prosessen kan du bruke stekeovnen eller bare la gjenstandene være i luften på et varmt sted, for eksempel i nærheten av batteriet. Ikke glem å snu den for jevn tørking.
Etter 1-2 dager er det på tide å gå videre til å male ferdig håndverk. Gouache-maling er best egnet for disse formålene.

Salt deigveggplate til Valentinsdagen


Valentine's card - det hjemmelagde produktet er nesten klart, det gjenstår å dekke det med lakk eller gjennomsiktig lim for større fargestyrke.

Salt deigveggplate til Valentinsdagen


Når barn jobber med testen, er fantasien ofte ikke begrenset til en idé, og et stort antall forskjellige historiepaneler kan fås som kan brukes som gaver.


Salt deigveggplate til Valentinsdagen


Mine barn og jeg lager årlig våre "valentines" for å gi til alle de som vil si "takk": lærere, besteforeldre, venner, naboer eller klassekamerater. Vi forbereder oss på denne ferien på forhånd, fordi mange mennesker trenger å gi et stykke av varmen sin, og dette håndverket er best egnet for denne rollen.
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner