DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Installasjon av gulvlist
Installasjon av gulvlist


Når folk skal skifte gulv, tenker de vanligvis bare direkte på den fremtidige installasjonen av parkett eller linoleum og bare i siste øyeblikk husker eksistensen av et så viktig attributt som en baseboard. Gulvlister skal ikke bare være ekstremt praktisk og kompakt, men samtidig absolutt i harmoni med det generelle interiøret i hjemmet.

For å komme i gang, må du bestemme hvilket gulvlister du trenger for reparasjoner. Det er flere typer: plast, profil, tre og MDF gulvlister. Hver av dem har sine fordeler og ulemper. Derfor planlegger du og måler alt forsiktig, velg produktet i butikken som tilfredsstiller dine behov.

Trebasert trebord gir et slags potensiale for flyt av designideer. Etter å ha kjøpt den, og deretter behandlet den med slipemidler og en grunning, kan du enkelt male den i den fargen du vil se. Vel, hvis du ikke liker det, kan du alltid kjøpe ferdige og dekorerte pyntegjenstander i butikken. Når du installerer denne typen gulvlister, bruk en gjæringsboks, det vil hjelpe deg mer nøyaktig og effektivt å samkjøre skjøter i hjørnene og i lengden, noe som i stor grad vil gjøre det lettere for deg å jobbe. Gulvlister av tre er vanligvis festet til spiker eller skruer, og hodene deres er riktig maskert ved hjelp av spesielle kitt eller små korker. Et godt alternativ ville også være å bruke de såkalte "flytende neglene" - et spesielt byggelim for reparasjoner.

Plint gulvlister, i tillegg til deres fantastiske fleksibilitet, utmerker seg også av det faktum at på grunn av tilstedeværelsen av plugger og hjørner, når du installerer dem, er det ikke nødvendig å justere skjøter.
Det enkleste og raskeste installasjonsmaterialet er en profillist. Det installeres både på veggen og på gulvet ved hjelp av spesielle rillede hull eller klemmer.

På grunn av den spesifikke produksjonsteknologien (presset sagflis dekket med papir) for MDF-gulvlister, skiller det seg ikke ut i høye driftsegenskaper. Men med alt dette har det fordeler i seg selv både fra en tresokkel og fra en plast samtidig. Tross alt, med ganske høy fleksibilitet, kan den installeres både på lim og på sperrer.
Kommentarer (2)
 1. SK
  #1 SK gjester 26. mai 2013 12:35
  6
  Vel ... og? Her er det bare klassifisering og funksjoner, men ikke et ord om selve installasjonen.
 2. hiet
  #2 hiet gjester 2. februar 2019 4:31 p.m.
  2
  Mens jeg beskrev typene, glemte jeg hvordan du installerte)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner