DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» »Den enkleste lysboksen
Hvis du vil lage noe kreativt, er denne artikkelen om produksjon av en slik lysboks spesielt for deg. Gå til butikken og kjøp to lysrør (for de som er interessert, 150 rubler et stykke). Resten finner du hjemme - to krakker, en liten benk, ark A3-papir, et stykke tre, en skjøteledning, glass fra en hylle med bøker og en urimelig mengde kreativitet. Neste - noen få fotoresultater og et bilde av scenen.


og slik er det å forstå hvordan det er ordnet. Bakbelysning gjennom glasset. Vanlig papir på glasset som diffusor. På manglene - litt senere.


så fine resultater. I Photoshop justerer vi litt, fjerner krusningene som oppstod fra papirets heterogenitet. Det viser seg ganske bra.


Glass vil også se bra ut her. I prinsippet er enda et problem synlig - papiret er heterogent, lyset sprer seg i seg selv ujevnt, med mørke og lyse striper. Noen steder er det mulig å unngå dette ved å justere kameraet (vel, eller Photoshop, som allerede er der), men uansett - må du se etter bedre materiale. Vi må prøve et annet tynt stoff, for eksempel silke.


Marker nedenfra, dyr whisky - den ser veldig bra ut. Hvis du forkaster det faktum at hele flasken ville sett bedre ut. Men det fungerer ikke lenger, bakgrunnsstørrelsene er ikke tillatt. Derav følgende konklusjon - dimensjonene på lysboksen trenger mer. Et sted 70x70 cm, og kanskje mer.
kilde:
Gå tilbake
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner