DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
Naturen vår er veldig mangefasettert. Hun er utrolig vakker. Den viktigste dekorasjonen til Mother Nature er blomster! Vi gir dem ofte til våre kjære eller bare river dem av blomsterbedene, uten å tenke at snart all denne skjønnheten vil visne.

Jeg vil dele med deg ideen om å lage kunstige blomster fra stoff som kan dekorere hjemmet ditt, klær, tilbehør og mer i veldig lang tid.

For å gjøre det du trenger:
- stoff (hvilken som helst farge)
- saks
- sjablong av store sirkler (kan erstattes med en tallerken og en kopp)
- penn eller filtpenn
- nål
- tråd (for fargen på stoffet)
- monofilament (tynn fiskelinje)
- perler
- stor perle

Forbered først kronbladene. De er opprettet fra sirkler. Sirkle tallerkenen med en filtpenn eller -penn. Hvis du har store sjablonger for hånden, bruk dem. For en blomst, må du skjære fem sirkler med en diameter på 16 cm og fem sirkler med en diameter på 12 cm.

Unfading blomst


Størrelsen kan være hvilken som helst, og laget av kronblader kan bare lages ett. Dette vil ikke gjøre blomsten verre.
Ta en stor sirkel, brett den i to.

Unfading blomst


Brett i to igjen.

Unfading blomst


Tråd nålen. Begynn å samle kronbladet ved basen, og det samme gjelder basting. Ikke slapp av tråden. Trekk av kronbladet forsiktig.

Unfading blomst

Unfading blomst


Koble alle fem kronbladene i en sirkel seg imellom ved basen. Det samme bør gjøres med kronblad med mindre diameter. Små kronblad legges ut på store og syr basene sammen, slik at de ikke faller fra hverandre.

Fortsett deretter til etableringen av kjernen. Ta et lite stykke stoff. Trekk en perle over den. Sy fast ved basen. Etter det, ta en nål med monofilament (med andre ord, dette er en veldig tynn gjennomsiktig fiskelinje). Sy perlene flere steder på kjernen.

Unfading blomst


Sett deretter kjernen inn i hullet mellom kronbladene. Sy alle nødvendige deler sammen fra innsiden. Overskytende vev fra kjernen kan trimmes pent. Hvis du gjør alt riktig, vil du få en så fantastisk blomst.

Unfading blomst
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner