DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» »Snøforheng
Du kan dekorere leiligheten din til det nye året selv: alt du trenger for dette er et ønske om å skape og selvfølgelig litt fritid. Du kan gi rommet et fantastisk utseende med en uvanlig snøforheng laget av papir.
For å lage den trenger du: PVA-lim, saks, en geistlig kniv, en lett tråd og firkanter med hvitt papir. Det er verdt å merke seg at for mer effektivt ferdig arbeid, kan du bruke gjennomsiktige tråder.

Snøforheng


Så først tar vi et stykke papir (det er mest praktisk å ta ferdige ark til notater - de er firkantede og har bedre størrelse) og bretter det i to.

Snøforheng


Brett deretter igjen, slik at du får en firkant.

Snøforheng


Og til slutt, bøy i to for å få en trekant.

Snøforheng


Nå, med hjelp av saks og en kontorkniv, kan du begynne å skjære snøfnugg. Du kan gjøre dette ved å figurativt kutte ut den midtre delen av trekanten (vær forsiktig så du ikke ved et uhell kutter midten av fremtidens snøfnugg!), Og gjør den til et vanlig "hjørne" i papir, slik:

Snøforheng


Ved å utvide “hjørnet” vil du få en vakker snøfnugg! Avhengig av hvordan du skjærer ut "hjørnet", kan du få mange alternativer for snøfnugg!

Snøforheng


En tråd skal festes til de ferdige snøflakene ved hjelp av PVA-lim, og dette bør gjøres slik at snøfnugg ikke deformeres - alt skal se pent ut. Du kan også strenge flere snøfnugg på en tråd - alt avhenger av ditt ønske.

Snøforheng


Nå som du har forberedt trådene, med snøflak limt på dem, kan du fortsette til siste trinn - selve dekorasjonen av vinduene. Det er mest praktisk å fikse trådene på gardinstangen for gardiner - dette kan gjøres ved hjelp av skotsk tape eller ved å binde hver tråd.

Snøforheng

Snøforheng


Etter å ha brukt omtrent førti minutter fritid, vil du få en unik dekorasjon for vinduer som vil bidra til å skape en fantastisk høytidsstemning!
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner