DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » » »Massasjemat for babyen
På dette tidspunktet er barns flate føtter en av de vanligste sykdommene. I følge statistikk erverver mer enn 60 prosent av barna, når de har nådd skolealder, flate føtter.
I følge leger er en definitiv diagnose av flatfot bare mulig i en alder av fem til seks år.
For ikke å kaste bort dyrebar tid, bestemte vi oss for å lage en massasjematte til barnet vårt. Når alt kommer til alt, som du vet, kan det ikke bare brukes til forebygging, men også til behandling.
Å tråkke ben på et slikt teppe, hos et barn, og hos en voksen, forbedrer blodsirkulasjonen, ankelleddet blir styrket, og refleksogene soner på fotsålene blir massert, som et resultat blir hele kroppen helbredet, immuniteten forbedres.
Så det vi trenger: det viktigste er grunnlaget, det kan være et babyark med et lyst mønster, eller kutt av forskjellige fargerike stoffer, det viktigste er stoffets naturlighet; ytterligere symaskin eller hvis ikke, må sy manuelt; tråden; sjøstein. eikenøtter og kastanjer, samt mais.
La oss komme på jobb.
Vi tar stoffet, bretter det i to, det viser seg noe i en slags pose.

Massasjemat for baby

Massasjemat for baby

Massasjemat for baby


Vi syr toppen, bunnen og lar den lengste delen ikke være sydd.

Massasjemat for baby


Del stoffet i tilnærmet like tre deler, og skriv fra folden til den ikke-sydd delen.

Massasjemat for baby


Nå klotter vi den lengste delen, og etterlater omtrent 10 centimeter til sømmene som vi delte stoffet i tre deler for å fylle fyllstoffet der.

Massasjemat for baby


I den første delen sovner vi småstein. Følgelig, i det andre hell vi mais, og i det tredje kastanjer og eikenøtter.

Massasjemat for baby


Etter det dekker vi teppet til enden eller syr det manuelt (kryss er merket med kritt). Selvfølgelig kan du sette slanger i disse områdene, og før du vasker det vil det være praktisk og raskt å helle ut fyllstoffet og laste det tilbake.

Massasjemat for baby


Vi samlet kastanjer og eikenøtter om høsten, og tok med småstein fra sjøen, siden det allerede er vinter, og det er vanskelig å få slike komponenter, du kan erstatte dem med knapper i forskjellige størrelser. Fyllstoffer kan tas etter din smak og fantasi. Du kan sy blyanter på overflaten av teppet, gjøre forskjellige bruksområder. Men vi laget et enkelt teppe slik at det var praktisk å vedlikeholde, det var mulig å støvsuge det eller vaske det etter å ha fylt fyllstoffet på forhånd.

Massasjemat for baby


Et slikt teppe kan plasseres enten i barnets lekerom eller på badet. Gå i ca 10-15 minutter om morgenen og om kvelden, helst barbeint. Og da truer ingen flatfot ditt barn.
Bli sunn!
Kommentarer (1)
  1. master1959
    #1 master1959 gjester 28. august 2017 22:02
    0
    Ja, å gå på et slikt teppe er nyttig. Det er generelt nyttig å gå barfot rundt i leiligheten. Barnet trenger ingen sokker og tøfler.Fotens såle skal ikke være øm. Det skal være litt grovt. En slik matte vil hjelpe.

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner