DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » » »Fargerike sommerfugler
På kalde vinterdager, når en snøstorm feier utenfor vinduet, og også om kvelden når det faller snø utenfor vinduet, vil jeg så tilbake til sommeren - varm, lys, solrik. En av komponentene i den fantastiske sesongen er luftige, fargerike sommerfugler, som på vingene bærer varme, harmoni og komfort. Et stykke sommer er veldig enkelt å lage hjemme, og dekorerer enhver vanlig vegg med en regnbue med sommerfugler.
For arbeid trenger vi:
- tosidig farget papir (du kan bruke farget papp), jeg laget av 9 forskjellige farger;
- et hvitt ark eller papp for malen;
- dobbeltsidig tape;
- saks.
Vi starter med å lage en mal for fremtidige sommerfugler. Vi tegner en sommerfuglkontur på et vanlig hvitt ark og klipper det ut. Hvis du ikke har tegneferdigheter, kan du finne en mal på Internett og skrive ut den eller bare åpne bildet, feste arket til skjermen og sirkle tegningen langs omrisset. På denne måten kan det lages sommerfugler i forskjellige former med mønstrede vinger. Jeg laget sommerfugler av den mest vanlige formen, tre størrelser.

Flerfargede sommerfugler


Deretter legger vi malene over på farget papir, sirkler og kutter ut det nødvendige antall sommerfugler. For å spare tid kan du brette et ark med farget papir flere ganger og deretter klippe det - du får flere figurer samtidig.

Flerfargede sommerfugler


Neste trinn - vi bøyer sommerfuglene i midten langs to linjer - vi velger kroppen, som de vil være festet til veggen for. Fra utsiden på kroppen kan du feste forskjellige mønstre av papir i en annen farge, det vil vise seg uvanlig og veldig fargerikt. Jeg har sommerfugler uten mønstre, men dermed ikke mindre attraktiv.

Flerfargede sommerfugler


Vi vender sommerfuglene, og tosidig tape limes på baksiden av “kroppen”.

Flerfargede sommerfugler


Nå er sommerfuglene klare til å legge seg på veggen, vi monterer dem på tape.

Flerfargede sommerfugler


Du kan bruke hvilken som helst fargekombinasjon og ordne sommerfugler slik inspirasjonen din antyder. Resultatet er et veldig pent minne om sommeren. Voksne er glade, barn underholder - du kan studere farger og telle sommerfugler.

Flerfargede sommerfugler
Gå tilbake
Kommentarer (4)
 1. feelloff
  #1 feelloff gjester 9. desember 2012 13:42
  0
  Cool! : blunket:
 2. radomila
  #2 radomila gjester 9. desember 2012 15:31
  0
  Og det gjorde jeg! Bare fra plastflasker, ikke papp.
 3. Daria
  #3 Daria gjester 21. september 2013 18:47
  0
  Først når babyen begynner å reise seg i sengen, vil han rive dem opp og spise dem, vel, i det minste ville mine gjort det. Du kan klare deg litt høyere, og så er ideen super!
 4. Daria
  #4 Daria gjester 6. mars 2015 19:42
  0
  Hmm ... Ideen er interessant, men jeg lette etter noe galt

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner