DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
Ideen om å dekorere dørene til husene deres med julekranser kom til oss for ikke så lenge siden. De er laget av tørre kvister, fra kjegler og nøtter, fra grener av gran, furu og til og med laurbær.
Vel, i dag lager vi en nyttårs krans av materialer som lett kan finnes i hvert hjem.
For å lage en krans trenger vi slike materialer: magasinplater, holdbare tråder, superlim, saks, regn og, selvfølgelig, nyttårsdag dekorasjon: kjegler, bånd, perler, bjeller, eikenøtter, dekorativt nett.

1. Vi begynner å lage selve grunnlaget. Vi lager den fra magasinark. Dette er den mest tidkrevende fasen av arbeidet. Vi tar noen få ark og begynner å vri dem i en spiral. Når spiralen blir tett, legg til noen få ark til i enden og vri dem igjen. Dermed slynger vi arkene til vi får et papirrør med ønsket lengde. Så kobler vi endene av røret, og danner en sirkel. For å gi basen en mer rund regelmessig form, slynger vi oss oppå basen noen flere ark.

Julekrans


2. Vi pakker papirunderlaget med tykke tråder for å gi den mer styrke og rundhet av linjene.

Julekrans


3. Nå pynter vi basen av kransen med et regn i to farger (eller har forskjellige nyanser.) Vi fikser regnets ender med lim.

Julekrans


4. Ikke glem å lage en løkke som vår nyttårs krans blir festet i fremtiden.

Julekrans


5. Nå gjenstår det med lim og nyttårs glitter for å dekorere kransen vår. For dette formålet kan du bruke ethvert materiale: forgylte nøtter eller kjegler, forskjellige perler, buer, eikenøtter, dekorativt nett, bjeller eller ferdige kjøpte komposisjoner.

Julekrans

Julekrans

Julekrans


Kransen vår er helt klar. Det gjenstår bare å henge den på inngangsdøren, og han vil glede oss med alle nyttårsferien.
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner