DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Salt nattlys
Når vi hadde besøkt de fantastiske saltgrottene i Soledar, tok vi med oss ​​et relativt lite saltstykke som trofe. Og vel vitende om at saltlampen ikke bare er overraskende vakker og fortryllende, men også en veldig nyttig lyskilde, ble det enstemmig vedtatt å gjøre et stykke salt om til en salt nattlampe. For arbeid trenger du en håndbor, en skrutrekker, to bolter - en selvskruende skrue, et trestativ, "Secunda" superlim, et loddejern, tre avlange deler av gummi, et stykke tråd med ønsket lengde, et standard nattlys for industriell produksjon og bokstavelig talt bare en times fritid.

Salt nattlys


Når du har forberedt alt du trenger, må du først bruke en konvensjonell håndbor ved foten av et saltstykke for nøye å bore en fordypning med ønsket diameter og dybde for mikrokretsen og skruene.

Salt nattlys

Salt nattlys


Etter å ha demontert en standard nattlampe av en industriell design, trekker du mikrokretsen forsiktig ut med dioder. Det ble boret hull i stativet for henholdsvis selvskruende skruer i et saltstykke, bare for større sikkerhet og styrke fylte de det med lim.

Salt nattlys


Vi satte inn mikrokretsen, fikset den med selvskruende skruer på stativet. Tre tynne gummibiter ble limt fast på bunnen av trestativet for å forhindre at nattlyset glir over overflaten.

Salt nattlys

Salt nattlys


Natlysets kropp ble brukt som utløp.

Salt nattlys

Salt nattlys


Ved å koble den til kretsen inne i et saltstykke med en passende ledning. Det vil være mer interessant hvis du velger flerfargede dioder for den interne fyllingen, spesielt de er effektive i mørket.

Salt nattlys

Salt nattlys


Den kraftige tykkelsen på et saltstykke lar deg se på denne lyskilden uten den spesielt slitsomme ekstra øye belastningen. Nattlampen krever ikke spesiell pleie, når du rengjør er det nok til å tørke støvet med en lett fuktig klut eller serviett.

Salt nattlys

Salt nattlys

Salt nattlys

Salt nattlys
lim
Kommentarer (1)
  1. nyashko
    #1 nyashko gjester 24. august 2013 20:09
    9
    nå bare ett spørsmål: hvor får jeg et slikt saltstykke uten å ha saltgruver i nærheten?

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner