DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Lagre de gamle sandalene
Helt fra begynnelsen bør det bemerkes: denne metoden er egnet for sko i nesten "utslipp", som et resultat vil den ikke bli "så god som ny." Noen ganger er det imidlertid situasjoner der det haster med å "gjenvinne" sko som støver i pantry.

Frelse av gamle sandaler


Så vi trenger lim (jeg brukte Dragon, det herder raskt og er universelt, men alt lim til sko er også egnet), i tillegg til et litt tynt “bedre fôr” stoff i passende farge.

Først må du rengjøre sandalene, med spesiell oppmerksomhet til områdene som det er planlagt å lage "lapper" på. I vårt tilfelle var det nødvendig å lim hælen, for dette må den avstrippede stripen smøres med lim, presses tett. For å bli kvitt fanget luft og overflødig lim, hold fingeren flere ganger, fest deretter strimmelen og bandasj hælen tett med tråder. La limet tørke.

Frelse av gamle sandaler


Nå er det tur til "lappene". Figurer som gjentar formen på hælen er kuttet ut av det forberedte stoffet (ikke glem underskjærene), og blir brukt på overflaten smurt med lim. Hastighet er veldig viktig, fordi alt raskt fryser: du må ha tid til å glatte ut brettene, plassere "lappene" på riktig måte. Vevet som strekker seg utover kanten fjernes med et blad.

Frelse av gamle sandaler


Så sandaler ser nå ganske bra ut og passer for en enkelt utgang, for eksempel et kostymefest.
Kommentarer (2)
 1. MIV
  #1 MIV gjester 29. august 2017 08:11
  1
  Wow, hvordan “gjenvurderte” du dem, selv om de selvfølgelig ikke ser ut som nye). Jeg bruker sko veldig nøye, det hender at jeg kaster ut en veldig anstendig, men jeg forstår virkelig at jeg ikke lenger vil bruke den. Og jeg ville aldri ha holdt på slike sko.
 2. Speedwell
  #2 Speedwell gjester 13. november 2017 22:53
  1
  For en enkel utgang kan du ganske enkelt dekke hælene med svart maling. Jeg blir med i den forrige kommentatoren - sko i denne tilstanden (uten sko, alle med slitt semsket skinn og med de samme slitte innleggssålene, med hæler i en så beklagelig tilstand) blir vanligvis kastet. Eller, for en spesielt praktisk sko, blir slike sko ført til verkstedet, der hæler ganske enkelt byttes ut med nye og skoene er igjen egnet for permanent snarere enn engangsbruk. ;)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner