DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.

Den vibrerende passasjen er en børste vendt ned med bust, som en elektrisk motor med en eksentrisk og et batteri er festet på. Når motorakselen roterer, roterer en eksentrisk (en last hvis tyngdepunkt ikke faller sammen med rotasjonsaksen) og skaper en vibrasjon. Vibrasjon overføres til børstehuset og den begynner å bevege seg. Bevegelsesretningen avhenger av mange faktorer: overflate, massefordeling på børsten, hellingsvinkelen, bustens form, etc.

For å bygge en vibrasjonsgang trenger vi en børste (kjøpt i en jernvarehandel), en elektrisk motor (kjøpt på radioprodukter eller fjernet fra et gammelt leketøy), og batterier.

Du kan fikse motoren på en børste som du vil, i dette tilfellet ble det brukt tosidig tape. En eksentriker kan være laget av tinn, for eksempel, eller ved å lime en mutter med en epoksy. Du kan lage et feste av et binders, generelt er det et stort rom for kreativitet.

Vi begynner og se hva som skjedde) Hvis børsten ikke beveger seg riktig, vil vi ved å endre plasseringen av motoren eller batteriene forskyve tyngdepunktet - dette vil endre bevegelsens art.


Andre alternativ ble foreslått av evilmadscientist.com og kjennetegnes ved miniatyren. Grunnlaget er et tannbørstehode, en motor fra vibrasjonen til en mobiltelefon (kammen er festet fra fabrikken), og batteriet er et litiumtablett, slik som de som er installert på datamaskinens hovedkort.

For å starte boten, må du trykke den nakne ledningen til batterikontakten med et stykke limbånd. Denne boten ble til og med kalt en "kakerlakk"). Du kan lage flere av disse vibro-passasjer med vennene dine og arrangere konkurranser.

For vibrasjonsganger er ikke busten en obligatorisk faktor; med en tilstrekkelig sterk vibrasjon kan et tinn også bevege seg på en 3-fots støtte.

Hvis du kjører det på et papir, vil markørene etterlate et merke med et nysgjerrig mønster.Kilde: licrym.org

Kommentarer (1)
  1. Max Bare Max
    #1 Max Bare Max gjester 31. juli 2013 11:25
    0
    Heh, de vil rense gulvet i stedet for meg!) Jeg har alle detaljene, vel, nesten alle ...))

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner