DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
Valpefiguren er laget av to separate deler. Dette vil ikke være et flatt leketøy, men et leketøy som selv kan stå på bordet uten hjelp utenfra.
Først utføres hodedelen. Brett firkanten i to, legg den foran deg på bordet med den brede siden - brett opp. Først gir hodet en mer avrundet form. For å gjøre dette, bøy ett lag papir fremover i nederste hjørne - gjør en liten bøyning utover. Brett det andre papirlaget i samme retning, men legg det innover, mellom lagene. Så på bunnen av hundens ansikt dannet det seg to nye vinkler. Da må du bøye deg til midten av to laterale hjørner - emnene for ørene. Hver brett skal starte fra det nederste nye hjørnet og gå gjennom midten av siden og dele den øvre kanten på hver side i to. Deretter må hver av disse bøyde delene av ørene bøyes bakover, settes ut og flates ut. Samtidig vil den øvre delen av hvert øre bøyes fremover, på snuten, slik at det får et morsomt utseende. Det gjenstår å tegne på de nødvendige detaljene med en filtpenn.
For å lage valpens kropp, bretter du ruta langs den vertikale diagonalen og utvider den, bare ved å plotte foldelinjen. Nå må hun legge sidene til sentrum. Bare i motsetning til produksjonen av kroppen til andre figurer, er det nødvendig å starte bøyene ikke fra det øvre hjørnet, men ved å vike litt fra hver av dem langs siden - 3-4 cm. Bøy trekanten som er dannet nederst på baksiden. For å gi et papirleketøy stabilitet, må du bøye arbeidsstykkets to nedre hjørner. Deretter skal disse bøyene rettes og hjørnene bøyes langs de dannede linjene inn i kroppen. Det øverste hjørnet av arbeidsstykket må også bøyes bakover.

valp


Lim hodedelen til den øvre delen av kroppsdelen og tegne klørfingrene med klør i den nedre delen av kroppen.
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner