DIY gjør det selv
Master klasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Flaske med grønnsaker
Flaske med grønnsaker


En veldig vakker suvenir til kjøkkenet kan lages av de enkleste tingene. Alt som trengs er en glassflaske med uregelmessig form, lyse friske grønnsaker, eddiksyre og litt estetisk smak.

For en slik suvenir trengte jeg:
Juice flaske
Eddiksyre 70% - 2 flasker,
Paprika - 5 pods,
Hvitløk er en håndfull
Store gulrøtter - 1 stk.,
trakt
Bakepapir,
Gum.

Flaske med grønnsaker


For å vaske en flaske fra etiketter og tørke tørr ute. Det er vakkert å kutte grønnsaker og å fylle lag i en flaske. Det er viktig at snittet er perfekt - stykke for stykke. For eksempel hakket jeg gulrøtter på denne måten. Først klippet jeg av avrundede kanter for å lage en rektangulær boks, og så kuttet den i identiske terninger.

Flaske med grønnsaker


Hvis det ikke er noe ønske om å kutte, kan du bruke hele grønnsaker: belter med rød og grønn pepper, gressløk, mais, erter, kapers. Det hele avhenger av fantasien din og flaskenes form. Det må også huskes at bare små skiver og tynne belter vil gå i flasken - et tilstrekkelig voluminøst kar begrenser den smale nakken. Veksle kontrasterende farger slik at fremtidens suvenir får et solid utseende.

Flaske med grønnsaker


Hell en flaske fylt med grønnsaker gjennom en trakt med eddiksyre. Grønnsaker absorberer eddik, og nivået kan synke over tid. For ikke å åpne flasken igjen, foreslår jeg å riste hele flasken umiddelbart og tappe den lett på bordet. Grønnsaker med eddik vil sette seg litt, og du kan tilsette mer syre.

Flaske med grønnsaker


Lukk flaskehetten tett og dekor med matpapir. Flasken oppbevares innendørs, men det er lurt å holde den borte fra komfyren, varme radiatorer og steder som er tilgjengelige for barn. Det beste alternativet er å legge den på en høy hylle. Over tid vil grønnsaker i eddik endre litt på farge, men likevel vil flasken se lyst ut og dekorere kjøkkenet.

Flaske med grønnsaker
Gå tilbake
Kommentarer (2)
 1. pu
  #1 pu gjester 26. november 2017 15:31
  0
  så da blir det mulig å spise da?
  1. Gjest Oleg
   #2 Gjest Oleg gjester 26. november 2018 15:49
   0
   du kan bare bli forgiftet

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner