DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »3D-landskap for barn
3D-landskap for barn


Gjennomførte barna hjernen? De trenger bare å ta noe! Jeg foreslår å lage et omfangsrikt landskap med dem. Dette er en veldig kreativ prosess som vil fange barn (og kanskje til og med foreldre) i lang tid. Vi gjorde slike landskap hjemme og i leksjonene til kunst. Du kan velge hvilket som helst emne: havbunnen, skogen, gården, fjell Canyon, etc. En spesiell glede for barn er muligheten til å bruke naturlige materialer: steiner, kvister, kjegler, skjell, sand, etc.

For å lage et 3D-landskap (savanne) trenger du:
Bølgepapp
Papir (aviser, magasiner),
Maskering (papir) tape,
saks,
gips,
gouache,
pensel
Steiner, kvister,
PVA lim,
Plasticine.

Papp er nødvendig stramt, fordi det vil være plassert ganske tunge gjenstander. Det enkleste alternativet er å kutte en slags boks. Fra papir gjør vi uregelmessigheter: fjell og åser. For å gjøre dette, knuser du papiret i en klump og fest det på papp med maskeringstape. Uansett hvor nøye vi gjør dette, gjenstår det hull. For å jevne ut landskapet vårt, samt forenkle malingsprosessen, trenger du gips.

Gips fortynnes med vann til en konsistens som er praktisk for deg. Flytende gips kan påføres med en bred børste, moderat tykk med hendene. Vi dekker hele landskapet med et gipslag, og prøver å "kitte" åpenbare uregelmessigheter. De mest problematiske stedene er festene av åser og fjell. Det pussbelagte landskapet må få tørke helt.

3D-landskap for barn


Det tørkede landskapet er dekket med maling. Vi bruker "naturlige" farger: grønn, gul, svart, brun.

3D-landskap for barn


Vanligvis trenger ikke barn å forklare noe på dette stadiet. Da kan de gjøre alt selv. Mens det malte landskapet vil tørke, samler vi naturlige materialer. Pebbles kan ganske enkelt legges ut eller limes med lim, kvister festet til plasticine.

3D-landskap for barn


Forresten, hva slags landskap er uten dyr? De må støpes av plasticine. Tenk med barna dine hva slags innbyggere som kan bo i et slikt område. Ting vil gå raskere og bedre hvis du gir barn ferdige dyreskikkelser for eksempel.

3D-landskap for barn

3D-landskap for barn


Det er også en forenklet versjon av det volumetriske landskapet, som er laget av papp og plasticine. I kunstundervisningen laget vi en gård i denne teknikken. På pappbasis var nesten alt laget av plasticine: gress, bekk, dyr. Til og med skuret ble bygget av barn av plaststeinstein.

Landskap er ikke bare en gangs aktivitet. Det kan regelmessig oppdateres, farges, endres innbyggere. Barn skal like dette håndverket.

3D-landskap for barn
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner