DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
Populær visdom sier at alt nytt er godt glemt gammelt. Moderne mote er igjen tilbake til gamle teknikker og produksjonsteknikker. I dag blir årgang mer relevant. Effekten av "aldring" hører hjemme i interiøret, og dekorerer ting, selv manikyrister har tatt i bruk "craquelure" -lakk. Med dette verktøyet skaper fashionistas effekten av sprekker på neglene som etterligner huden på en krokodille.

Decoupage

Decoupage


I de fleste tilfeller brukes effekten av "aldring" til å dekorere moderne husholdningsartikler. Det var motetrender som påvirket den utbredte formidlingen av teknologi "decoupage". Ved hjelp av servietter og lim dekorerer de alt ditt hjerte ønsker: skjærebrett, blomsterpotter, flasker, skap og mye mer. Denne teknikken gir ikke bare liv til gamle ting, den er også i stand til å skape et unikt design fra moderne husholdningsartikler.

Decoupage


Hvem som helst kan mestre denne teknikken. Decoupage krever ikke spesielle ferdigheter. Det er nok å rive ut et serviett som bildet vises på. Det er ønskelig at bildet var på hvit bakgrunn. Etter dette skal det fargede laget av servietten skilles. Det må for eksempel limes på en blomsterpotte. For å oppnå ønsket effekt er det nok å overholde enkle regler: ikke legg for mye lim på børsten (du kan suge og rive servietten), glatt servietten med børsten fra midten til kantene (hvis du umiddelbart limer kantene kan det oppstå rynker), bildet vil se tydeligst ut på hvitt bakgrunn.

Decoupage

Decoupage

Decoupage

Decoupage

Decoupage


Når du kjenner til disse subtilitetene, kan du lage en unik ting på ti minutter. I dag selges servietter med forskjellige ornamenter, blomster- og marine motiver, forskjellige dyr er ofte avbildet, portretter av vakre kvinner i retrostil flagrer på noen servietter. Ved hjelp av husholdningsartikler dekorert på denne måten, kan du til og med lage et interiør i retro eller etnisk stil.

Decoupage


Vintage generelt og decoupage spesielt er en flott måte å uttrykke deg på. Du kan trygt eksperimentere med kombinasjoner, kombinere retro med moderne, mekanisert prosessmetode - med manuell dekorasjon. Å lage et mesterverk vil kreve fantasi og litt tålmodighet.
Kommentarer (1)
  1. Lilidjina
    #1 Lilidjina gjester 21. august 2012 05:36
    1
    Takk til forfatteren for innlegget!

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner