DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Med en munter morgen! Hvordan om morgenen ikke bare for å komme opp av sengen, men også for å våkne?
Munter morgen! Hvordan om morgenen ikke bare for å komme opp av sengen, men også for å våkne?


For å angi dagen om morgenen, må du møte ham muntert og gledelig. Men hvordan gjøre dette hvis ringing av vekkerklokken bare forårsaker irritasjon og irritasjon? Alt er veldig enkelt. Du må følge bare noen få gyldne regler, slik at hver morgen belaster deg for positivt for hele dagen.

Den første tingen å tenke på er antall timer du bruker på en natts søvn. For at oppvåkningen skal være smertefri, er det verdt å ta tid til en natts hvile, som er et multiplum på en time og tretti minutter, for eksempel: syv og en halv time. Hvis dette ikke er nok, bør du sove i ni timer, men ikke åtte i det hele tatt. Ikke hastverk med å kalle det fordommer. Denne regelen er basert på studier fra forskere som studerer fasene i søvn. En syklus, som inkluderer rask og dyp søvn, varer nøyaktig halvannen time. Derfor er oppvåkningen mellom slike sykluser den mest skånsomme.

Etter å ha våknet, skal du ikke ligge i sengen lenge, men du skal heller ikke hoppe opp og skynde deg til kaffetrakteren. Det er best å våkne sakte for å strekke seg under dekslene, sitte forsiktig på sengen og bare deretter, gå til det åpne vinduet eller til verandaen. Puster et pust av frisk luft, starter du mekanismen for oppvåkning. For å spare tid kan du gå i dusjen ved å trykke på kaffemaskinens knapp, som er fylt med malt kaffe og vann om kvelden. Etter å ha vasket bort resten av søvnen og avsluttet prosedyren med kald søvn, bruk en bodylotion med grapefrukt eller grønn teekstrakt.

Favorittmusikk under morgenkaffen vil lade godt humør. Det er ikke forbudt å danse på kjøkkenet mens du lager frokost. Dette vil ikke bare gi en følelse av å fly, men også støtte kroppen i god form. Frokosten skal ikke være tung og rikelig, men den skal være. Den beste frokosten enstemmig anerkjent havregryn i vann med frukt. Hvis figuren din er i nærheten av ideell, har du råd til en toastpålegg med syltetøy eller honning.

Prøv å tilberede klærne om kvelden, så vil du kunne frigjøre dyrebare morgenminutter for noe mer behagelig enn stryking og rengjøring. Det er bedre å se på e-posten din og sende et kort med morgenønsket til en venn. Det er ikke noe hyggeligere enn å skape en stemning for kjære. Kast en lapp i din manns lomme med en kjærlighetserklæring og signaturen din, eller send ham en melding om ømhet på mobiltelefonen sin.

Hvis du har barn, kan du prøve å få morgenen til å være glad. Våk dem opp med et kyss, og slå på favorittkortfilmen din. Ikke jag barna, men heier dem opp. Arranger konkurransen til frokost: Den som spiser pent og raskt, vil få et deilig godteri.

Hvis du har muligheten til å ta en morgentur, er du den heldige som ikke kan ha dårlig humør. Tross alt er det ikke noe mer behagelig enn kontemplasjonen av kjente gater, som våkner fra en lang natts søvn. Til tross for at du har det travelt, kan du prøve å finne muligheten til å gå minst halvveis på jobb eller i barnehage. Hvis du helt kan nekte offentlig transport, vil du bli kvitt risikoen for å være i et bortskjemt humør rett om morgenen. Hvis dette ikke er mulig, prøv å belaste forbipasserende med en positiv.Det er et veldig enkelt, ganske lett, men oppriktig smil!
Kommentarer (1)
  1. MIV
    #1 MIV gjester 29. august 2017 08:24
    0
    Positive råd! Jeg er enig i at du etter å ha våknet ikke trenger å hoppe ut av sengen, men det er bedre å gjøre flere øvelser rett i sengen. Og jeg hadde alltid et glass vann tilberedt på kvelden, sto opp, drakk for at kroppen skulle våkne helt, og etter en stund kan du ta kaffe eller te.

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner