DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» »Kjede" Summer Cocktail "
Alle jenter og kvinner elsker smykker. Dette tvinger dem til å kjøpe nye modeller og design av øreringer, kjeder, halskjeder, armbånd og så videre. Men noen ganger kan et kjøp skuffe. Dette skjer hvis en venn eller jente fra en generell vennekrets kjøpte den samme tingen. Umiddelbart er det ikke noe ønske om å bruke denne “uniformen”. For å forhindre at dette skjer, kan du lage originale smykker med egne hender. Da vil absolutt ingen ha en analog.
Nå vil vi vurdere hvordan du uavhengig lager en original kjede kalt "Summer Cocktail".
For å gjøre dette trenger du:
store perler beige perlemelkfarge - 6,
en plastikkperle i form av en romb i fargen på en salat med grønne flekker - 1,
runde perler - 2,
ovale perler - 2,
tett oransje ledning med en diameter på 1 mm - 1,5 meter,
lås for kjettinger - 1.
La oss gå videre til produksjonsprosessen.
1. Skjær den oransje ledningen i 3 deler på 50 centimeter. For en lang kjede kan du ta en lengre ledning. Bind de tre delene på den ene siden med en sterk knute.

Kjede


2. Vi begynner å veve en flette. For en kort kjede er det nok å lage 7 fletteskiver. I den midtre delen av ledningen fyller vi store melkefargede perler og vever den til en flette. Perler kan være omgitt av en ledning på begge sider eller bare på en.

Kjede


3. Vev videre. Vi lager 4 fliser til. Etter det befolker vi en oval perle inn i den midterste ledningen. Vi fortsetter å veve fletten i 4 segmenter til bestanden av store perler. Vi setter den inn i fletten en etter en: en rund perle, diamantformet, igjen rund og oval. Mellom dem setter vi inn store perler. Vi legger til en skrå kjede i 7 segmenter.

Kjede


4. På slutten av prosessen med å lage "Sommercocktail", binder vi tre deler av ledningen i en knute.

Kjede


5. I endene av kjeden knytter vi låsen og klipper av den ekstra lengden på ledningen.

Kjede


Å lage en slik original kjede er veldig enkelt. Det tar bare noen få minutter. Fargen på ledningen kan erstattes av en annen, i tillegg til annet tilbehør. Hovedsaken er at den er vakker, stilig og smakfull.

Kjede

Kjede

Kjede
Gå tilbake
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner