DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
For ikke så lenge siden oppdaget jeg et gammelt dartboard-mål. Dart har lenge vært ødelagt og mistet. Jeg ønsket ikke å kjøpe et nytt sett, og bestemte meg for å lage nye dart fra håndtaket.
Konvensjonelle gelpenner ble tatt som basis. Fjern først kjernen med lime fra dem, og skru også av begge lokkene. Da må du ta leire, en nål, fyrstikker og et stykke notatpapir.

Gelpenner Dart


Ta frontdekselet og sett nålen inn i den, påpek. Så tar vi plasticin og lukker tett hakket i lokket. Etter dette bør du ta fyrstikkene og smelte platene litt, så det er bedre å falle i sprekkene på tråden. Etter dette vil leiren sette seg litt, og det vil være nødvendig å skulpturere den tettere. Så må du ta et stykke notatpapir og rulle en tett pute fra den, langs diameteren på hetten. Vi trenger det slik at nålen ikke kommer ut etterpå. Vi tar en liten pute, og skulpterer den på toppen av plasticine, vi stikker også plasticine på toppen. Alt, hoveddelen er klar.

Gelpenner Dart


Deretter må du lage fjærdrakt til pilen. Den er laget av papir. For å gjøre dette, ta albumarket, lag et firkant ut av det og bøy det i henhold til følgende skjema. De grønne linjene er brettet utover, de blå linjene er brettet innover. Etter det vil det se ut som en pyramide, der du trenger å kutte av toppen litt. Så smører vi håndtakets kropp med PVA-lim og legger på fjærdrakten. Jevn papiret slik at det ikke er noen bobler, og la det tørke. Så la vi på en hette med en nål. Alt er håndverket klart.

Gelpenner Dart


Hvordan kaste. Å kaste en slik pil er litt annerledes enn vanlig. En slik pil må være balansert på fingeren og merke dette stedet med noe, for eksempel ripet med en kniv. For dette stedet, og du må holde pilen når du kaster. Det gjenstår bare å trene å kaste det mot målet. Forresten, på grunn av sin større vekt, vil en slik pil fly lenger enn en vanlig.

Gelpenner Dart
Kommentarer (2)
 1. tigozawr
  #1 tigozawr gjester 7. juni 2012 14:09 kl.
  0
  hvor gikk kommentaren min ?! sint
 2. Dmitry
  #2 Dmitry gjester 27. august 2015 12:39
  0
  Jeg laget slike ting fra en medisinsk sprøyte og fire fyrstikker. Hvis det ikke var medisinsk nål, ble vanlig sying, 4 fyrstikker og elektrisk tape tatt. Det var en morsom ting.

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner