DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
Som oftere prøver vi oftere å velge forfatterens lille ting. Vi tilbyr å lage det med egne hender. For kreativitet trenger du et vanlig tepar av glasert leire, samt spesielle malinger for å male keramikk.
Leksjonen vil være spennende selv for barn fra syv år.

Den første fasen i produksjonen av designerretter vil være å male plater. Vi valgte vårens tema og pyntet kanten på tallerkenen med ujevne streker med grønn maling. I prosessen bør du ikke våte børsten, siden bare en tett malingskonsistens vil tillate deg å opprettholde formen på bildet på den glaserte overflaten.

Original te par

Original te par


I midten av tallerkenen skildret vi en liten spirer med blader, og la deretter gule dråper i form av doble blomster. Når malingen tørket litt, malte vi i midten av platen et knallrødt bær. Den ferdige tallerkenen ble satt til side for tørking.

Original te par

Original te par


Nederst i kruset ble det tegnet en kontur med en enkel blyant, og deretter ble malingen malt. Det skal sies at når du bruker en blyant, er tegningen jevnere. Deretter, med en mettet grønn farge, ble det laget en felg på toppen og bunnen av sirkelen. Nyanser av grønt kan endres ved å legge til litt hvitt eller gult. Avslutningsvis ble blomster påført den ytre sideflaten av koppen, på samme måte som de som er avbildet på platen.

Original te par

Original te par

Original te par


Klar par for å fikse bildet ble sendt til steking i en varm elektrisk ovn i 20 minutter. Gjennomsnittstemperaturen i ovnen skal være omtrent to hundre grader. Ikke øk temperaturen, malingen skal bakes sakte. Avkjøl produktet sakte i ovnen. Før bruk vaskes koppen og tallerkenen i rennende vann ved bruk av rengjøringsvæske.

Original te par
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner