DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Bilder av sugerør
En rekke gylne toner og nyanser besatt av naturlig materiale, som har absorbert solens energi og jordens styrke - et vanlig halm.
For fremstilling av slike produkter fra sugerør, havre, bygg og hvete er egnet. Det er nødvendig at dette blir forberedt nøye: skjær hver stilk i biter i nærheten av ringene, skrell av de øvre dekkende bladene, skjær de gylne rørene som er oppnådd på langs, la dem trekke i vann i flere timer og glatt dem deretter med et strykejern.

Stråmalerier

Stråmalerier

Stråmalerier

Stråmalerier


Produksjonsteknikk

Produktene er spesielt vakre hvis basen er farget fløyelspapir eller stoff. Grunnlaget kan være hva som helst. Grunnlaget for designene mine er stoff.

Stråmalerier


Tegningen valgt etter ønske blir overført til sporingspapir og kuttet ut delene i deler. (Hvis det er mange detaljer og de er forskjellige, er det nødvendig å nummerere dem.) Hovedsaken er å forhånds velge riktig retning for halmplassen, glansen av bildet og uttrykksevnen til det ferdige produktet avhenger av dette.

Stråmalerier


Valgt etter tone blir halmen limt forsiktig på detaljene i bildet med vanlig PVA-lim. Det er viktig samtidig å feste strået nøyaktig til hverandre og observere retningen. De limte delene tørkes, strykes og kuttes nøye, veldig nøye.

Stråmalerier


Hvis alle detaljene er oversatt riktig og kuttet nøyaktig langs linjene, vil det være enkelt å brette den komplette tegningen. Legg først ut alle detaljene på bakgrunnen, sjekk nøye den riktige plasseringen av alle linjene, og deretter er tingen liming.

Stråmalerier


Trinn for trinn: det delvis limte området presses av belastningen (i en kort periode).

Stråmalerier


Lim deretter inn detaljene på bildet og trykk igjen ...

Det er absolutt nødvendig å legge en belastning på det ferdige arbeidet til limet har tørket helt. Laget på denne måten ser det resulterende produktet veldig vakkert ut i en ramme under glass, og holder glansen og lysstyrken lenger under slike forhold.

Stråmalerier


Med sugerør kan du lage forskjellige bilder - stilleben, portretter, landskap. Kister, kister, rammer er dekorert med stråmosaikker.

Stråmalerier


Halmen har den magiske skjønnhetskraften og tiltrekker oppmerksomhet og gleder seg over glitrende sollys.

Stråmalerier

Stråmalerier
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner