DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
Frokostblanding flaske


Slike flasker selges i spesialbutikker. Men unnskyld, du kan lage dem selv! Det er ikke noe komplisert. En liten kreativ oversettelse av produktene som er tilgjengelige i huset, et minimum av krefter, og vi vil motta en fantastisk suvenir til kjøkkenet, og det er helt gratis.

For å gjøre en slik skjønnhet trenger vi:
Uvanlig gjennomsiktig glassflaske - 1 stk.,
Fargegryn - flere typer,
Hyssing eller en dekorativ tråd med vilkårlig tykkelse,
PVA lim,
Trakt.

Frokostblanding flaske


Vask flasken fra klistremerker og etiketter og tørk. For denne suveniren skal flasken være tørr inne og ute. Hell farget kornblanding i lag i den ferdige flasken.

Frokostblanding flaske


Du kan bruke en trakt for å sovne små frokostblandinger, og en kost til store på en gang)

Frokostblanding flaske


Jeg brukte bønner og linser i to farger, erter, bokhvete og ris. Jeg ville også bruke farget salt, men nei, her ville det være overflødig. Lag av frokostblandinger skal kontrast med hverandre, da souveniren vil se bra ut. Forsøk å også lage lag med samme bredde og ikke veksle mellom store og små korn. Det beste er å starte med de største (bønner, linser, kikerter) og gradvis bytte til mindre (ris, bokhvete, semulina). Den smale nakken ser spektakulær ut med små korn.

Frokostblanding flaske


Hvis du lager en flaske i en gave, så er det bedre å sortere korn og bønner, fjerne alt søppel - småstein og bortskjemte korn. Fyll flasken helt, må du plugge den med en propp eller lukke lokket og pakke nakken (eller deler av den) med en hyssing. Rollen som hyssing er utelukkende dekorativ, den kan erstattes med en klut eller tape. Bruk lim for å feste tråden. Det er ikke nødvendig å lim hele tråden, det er nok bare å feste endene med lim.

Frokostblanding flaske


En veldig original souvenir er klar til å dekorere kjøkkenhylla.
Kommentarer (2)
 1. David
  #1 David gjester 29. august 2016 19:20
  1
  Velkommen! På jakt etter en flaske for å dekorere kjøkkenet, kom jeg over artikkelen din. Si meg nøyaktig hvor du klarte å få en lignende flaske.
  På forhånd takk!
 2. master1959
  #2 master1959 gjester 28. august 2017 18:20
  0
  Slike flasker selges på Avito, jeg ser dem ofte der i samlingsdelen. Folk samler flasker konjakk og vin. Drikke av merke pakkes vanligvis i spesielle beholdere.
  Om forfatterens arbeid. Fantastisk!

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner