DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Belyashi med kjøtt
ingredienser:
For å tilberede et velsmakende kjøtt med kjøtt trenger vi følgende ingredienser: hjemmelaget kjøttdeig (40% svinekjøtt, 60% storfekjøtt) 500 gr., Pepper, salt, løk 200-400 gr.
Deig for hvite:
Ca 1 kg mel, sukker 2 ss, litt vann (20-40 ml.) 5 gram gjær (tørket), kyllingegg 1-2 stk., 0,5 liter fersk melk (du kan surre eller til og med kefir).
forberedelse:
For å gjøre hvite enklere kan du kjøpe deig. Det selges i basarene. Vi setter deigen uten deig, bland med varmt vann eller melk, la stå i 5-10 minutter. Hell deretter gjæren i melet vårt, i en bred bolle. Tilsett deretter de resterende ingrediensene og bland grundig, helst med en mikser. Deigen vil ha en flytende base, og vil som oftest feste seg til hendene.
Vi varmer kjelen, hell vegetabilsk olje (ikke skåns oljen, hell opp til 1 cm på nivået av pannen), og stek deretter hvite på begge sider.

Kjøtt Belyashi

Kjøtt Belyashi


Det er nødvendig å steke over middels varme slik at hvite våre ikke brenner. Etter 15 minutters steking er de hvite klare. Det anbefales at de kjøles ned i 1-2 minutter, og så kan du spise dem med stor glede.
Bon appetitt!
Kommentarer (2)
 1. helga-1412
  #1 helga-1412 gjester 7. august 2017 09:05
  0
  Jeg liker virkelig belyashi, men jeg kan ikke bestemme meg for å kjøpe den på en eller annen måte: det er ikke klart hva som er blandet der. Husk å prøve. Takk for oppskriften.
 2. Sektor
  #2 Sektor gjester 6. desember 2018 11:37
  0
  På en basar i Sentral-Asia ville de ha drept for en slik hvithet.

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner