DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » » »Vi maler en porselensplate
Helt siden jeg ble fanget av en så spennende leksjon som glassmaleri, var jeg glad for å oppdage at det evige spørsmålet “Hva jeg skal gi?” På en eller annen måte ble løst av seg selv. For enhver anledning er det alltid en eksklusiv liten ting der - og dette er den viktigste tingen - er et stykke av din sjel lukket. Og selv om det fortsatt er mer enn to måneder igjen før de neste verdenshelgene, begynner vi å fylle på håndlagde gaver.
For den kreative prosessen trenger vi: ugjennomsiktig maling for maling av glass og porselen, en markør for maling av porselen, en hvit porselensplate, løsemiddel, børster, en boks med vann, bomullsputer og pinner, metallfolie.
Med bomullsputer og pinner er det praktisk å fjerne unødvendige drypp, du kan lage en utmerket “palett” fra folie - det er veldig praktisk å blande maling i små utsparinger for å få nye nyanser.
 

Selvfølgelig, før du dypper en børste i en krukke med maling, må vi selv bestemme hvilket bestemt mønster eller mønster som skal vises på platen. Det er praktisk hvis det i prosessen med tegning alltid er en omtrentlig skisse av fremtidens skapelse foran øynene. For en skisse kan du bruke tegningene som er funnet på Internett, bilder fra magasiner, og selvfølgelig din egen fantasi. For eksempel ønsket jeg å innse noe som dette:


Vi begynner å overføre bildet til tallerkenen. For disse formål er det praktisk å bruke en spesiell markør for glass, som skisserer konturene direkte på platen og tegner på toppen av linjene. Hvis dette ikke er for hånden - det er ikke skummelt, kan du male med en gang med maling, hvis noe ikke fungerer på tegningen - er det lett å fikse, fordi maling er lett å tørke.


Når hele overflaten er malt og tørket, tar vi i våre hender en svart markør for å male porselen og tegne detaljer hvor vi vil - vi skisserer konturene. Det er ingen begrensninger her, tegner vi som fantasien forteller.
Nå må et nesten ferdig produkt tørkes i fire timer i luften, og deretter sendes til ovnen og holdes der i 90 minutter ved en temperatur på 160C. Slå deretter av ovnen og vent til platen er avkjølt.


Alt er klart, vi begynner å beundre!
Gå tilbake
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner