DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
Jeg presenterer en hjemmelaget grillgrill - den perfekte løsningen for camping, fjellklatring eller fotturer. Den passer enkelt i lommen, i ryggsekken eller vesken. Ved hjelp av denne enkle brazieren kan du koke kjøtt, grønnsaker eller sopp på bålet på en campingtur eller fiske.
Lommegrill

Verktøy og materialer


Vi trenger:
 • 1. Hagesag (eller i det minste bare et blad).
 • 2. Tangen med trådklippere.
 • 3. Bor og bor.
 • 4. Universalkniv.
 • 5. Fil (eller sandpapir).
 • 6. Linjen.

Lommegrill

Lommegrill

Selvfølgelig kan denne listen endres, og ingen plager deg å vise litt fantasi, men ikke glem å ta på verneutstyr og følge sikkerhetsregler (ellers risikerer du å skade deg selv).
materialer:
Du trenger 2 rør, mens det ene må passe inn i det andre. Jeg brukte kobberrør med en diameter på 18 mm og 15 mm. I prinsippet er hvilket som helst metall egnet, men jeg brukte kobber, fordi slike rør er lettere, de deformeres ikke sterkt under påvirkning av brann, de har tynne vegger, og viktigst av alt, jeg hadde dem i overflod (rester etter å ha jobbet med et varmesystem for huset), derfor koster de meg ingenting.
2 lokker for et større rør (også tilgjengelig).
Litt 2 mm eiker fra et sykkelhjul. Jeg kan ikke angi nøyaktig antall strikkepinner, senere vil du forstå hvorfor. Strikkepinner skal være laget av rustfritt stål - maten blir stekt på dem.
Tips: Hvis du har et sykkelverksted i nærheten, kan du spørre dem om strikkepinnene - du kan skaffe dem gratis (jeg personlig måtte pirke rundt med rattet fra den gamle sykkelen min i lang tid).
målinger:
Alt er ganske enkelt her, siden delene må kuttes i en enkelt størrelse (for å få en grillmat med rektangulær form).
Tips: Jo større du er brazier, jo flere nåler trenger du. Alle strikkepinner skal passe på et mindre rør.
Jeg tok et trinn på 20 cm, da jeg beregnet at omtrent 25 nåler med en diameter på 2,2 mm ville passe inn i et rør med en diameter på 15 mm.

Klipp av røret


Så av to rør i lik lengde og slip de grove kantene. Som jeg nevnte, gjorde jeg dem 20 cm lange.
Lommegrill

Lommegrill

Lommegrill

Lommegrill

Lommegrill

Vi måler, markerer og lager hull


Nå som du har kuttet rørene til ønsket lengde, må du merke og bore hull for nålene.
Lommegrill

Lommegrill

Lommegrill

Lommegrill

Lommegrill

Lommegrill

Klipp nålene til ønsket lengde


Du har riktig antall strikkepinner, og du må bare telle hullene. Eikene skal også være av samme lengde, da de skal passe jevnt inn i sporene du boret.
Lommegrill

Lommegrill

Lommegrill

Lommegrill

Lommegrill

Lommegrill

Council: trenger du 2 strikkepinner med den originale tråden og en nippel i den ene enden og bøyes i en vinkel på 90 ° på den andre, slik at lengden deres skal være omtrent 5 - 10 mm lengre enn resten. Husk dette!

Komme i gang montering


Jeg vil ikke lyve for deg: det er ikke så lett å gjøre første gang uten nødvendig fingerferdighet og dyktige hender.
Lommegrill

Lommegrill

Lommegrill

Lommegrill

Vi demonterer og pakker grillfesten vår


Alt er veldig enkelt her - vi skru av brystvortene i endene av de ekstreme strikkepinnene, og hele strukturen går i oppløsning. Det er heller ikke vanskelig å pakke det.
Lommegrill

Lommegrill

Lommegrill

Lommegrill

Lommegrill

Lommegrill

Endelige tanker


Så, som du selv har sett, alt er ikke så komplisert.
Tillegg nr. 1: Noen av dere har uttrykt bekymring for at kobber avgir skadelige gasser ved oppvarming.Jeg kan ikke tilbakevise dette fra et vitenskapelig synspunkt, men jeg kunne ikke finne en eneste kilde på Internett som kan bevise denne avhandlingen, derfor: fremtidige kommentarer a la "kobber avgir giftige gasser når de blir oppvarmet" vil bli ignorert til En lenke til en pålitelig kilde vil bli lagt ut.
Tillegg nr. 3: På nettstedet til Center for Disease Control and Prevention, kobber damper sier følgende: "Gassutvikling kan forekomme i kobber- og messinganlegg og i produksjon av kobberlegeringer." Gitt smeltepunktet for kobber eller kobberlegeringer, kan vi hevde at det ikke kan være snakk om noen skadelige utslipp over brannen.
Jeg er ikke veldig vennlig med språket, så noen steder kan talen min virke uforståelig, så ikke nøl med å stille spørsmål eller be om å ta et bilde - jeg hjelper deg gjerne!
Lommegrill

Takk for oppmerksomheten og ha en fin dag!
Gå tilbake
Kommentarer (1)
 1. Alexey
  #1 Alexey gjester 5. april 2019 09:39 p.m.
  0
  Super. Forfatteren er godt gjort !!!)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner