DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » » »Maling av T-skjorter
Alle i garderoben har de enkleste og til og med kjedelige tingene. For eksempel hvite T-skjorter eller skilpadder. Når slike ting kjeder seg med deres enkelhet, er det ikke nødvendig å kaste dem bort. En annen grunn til å avskrive ting som skrot kan være små flekker som ikke kan vaskes av. Veien ut av disse problemene kan være en tegning. Det kan være flere måter å anvende en tegning på, men i denne mesterklassen vil vi vurdere muligheten til å selv anvende en tegning.
For arbeid trenger du klær (i vårt tilfelle en hvit bomulls-T-skjorte). Egentlig kan det være en enkel monofonisk ting. Stoffmaterialet kan ikke bare være bomull, men også noe annet. Også for arbeid må du velge et harmonisk mønster. Det kan skrives ut og deretter overføres til et stoff ved hjelp av karbonpapir eller umiddelbart trekkes på stoffet, det avhenger av evnen til å tegne. I alle fall er det for enkelhets skyld bedre å legge noe solid eller i det minste papp under det malte stoffet. Dette er først og fremst nødvendig for å gjøre det lettere å tegne, og for det andre slik at når de påfører farger, ikke lekker på baksiden av t-skjorten. Følgelig trenger du maling til stoffet. De er forskjellige avhengig av det planlagte materialet. I alle fall vil verken gouache eller annen maling fungere. Bare spesiell for stoff. Du kan kjøpe dem i spesialforretninger for kreativitet. Når alt materiale og verktøy er klargjort, kan du begynne å jobbe.
I dette verkstedet vil en hvit bomulls-T-skjorte med dragon mønster bli malt. Dragen har grønne, oransje, gule og svarte farger. For å komme i gang, overfør mønsteret til stoffet ved hjelp av karbonpapir. Å legge en T-skjorte på en trekruk, legge en papp under fronten, legge et trykt bilde med en karbonkopi vedlagt og fortsett med oversettelsen. På grunn av det faktum at stoffet i seg selv er mykt, må du overføre til det med en sløv blyant, og ikke med en skarp penn, fordi ellers bare papiret vil rive, og mønsteret på stoffet vil ikke fungere.

T-skjorte tegning


Når du oversetter, bør du legge mye press på linjene slik at de er nøyaktig innprentet, du skal ikke skynde deg, ellers må du tegne mye og justere det for hånd med en blyant.

Oversatt T-skjorte


Etter at mønsteret er overført til stoffet, må du forsiktig og gradvis fjerne mønsteret og karbonpapiret fra stoffet. Det er best å vekselvis heve kantene og se om alle grunnelementene er oversatt. Hvis ikke, må du returnere tegningen og sirkle de umulerte elementene igjen, trykke blyanten hardere. Det er på grunn av behovet for denne operasjonen at det er bedre å ikke fjerne hele mønsteret, men bare å heve kantene. Når alle grunnleggende elementer er oversatt, må du ta med deg de små detaljene. Uansett hvor godt og sterkt trykket på blyanten, kan det hende at små linjer fremdeles ikke fullføres. I en slik situasjon er det nødvendig å tegne alle linjene nøye med en enkel blyant, og derved bringe tegningen til sin logiske slutt.

Tegning med et ferdig oversikt


Neste trinn er å tegne en kontur av bildet. Dette kan gjøres med konturmaling eller vanlig stoffmaling. Forskjellene i dem er ubetydelige, og valget overlates til mesteren.I denne mesterklassen ble 3D konturmaling for stoff brukt, men de ble påført med en børste slik at det ikke ble 3D-effekt (det var upassende). Maling skal påføres med en tynn børste, forsiktig og sakte. Feil slag vil være veldig vanskelig å rengjøre.

Tegning med et ferdig oversikt


Før du fortsetter å bruke maling, er det nødvendig at kretsen tørker grundig. Når det har tørket, kan du fortsette å jobbe. Det er nødvendig å male tegningen gradvis som en fargelegging. Det er best å dekorere på grunnlag av valg av farge, ikke elementer. I denne mesterklassen, etter konturen, påføres oransje maling på alle delene som inkluderer denne fargen.

Tegning med skyggelagte fragmenter


Før du påfører neste farge, er det alltid nødvendig å la den forrige fargen tørke eller i det minste tørke. Etter den oransje fargen, påfør gul. Ikke glem å skylle børsten grundig når du endrer farger. Hvis dette ikke blir gjort, kan en skitten og stygg farge vise seg.

Tegning med skyggelagte fragmenter


På samme måte bruker vi alle farger. Hvis du ikke har den nødvendige fargen i sortimentet, kan du alltid ty til å blande. For å få lysere toner, kan du bruke en spesiell tynnere, som selges i de samme butikkene der selve malingen. Det er verdt å huske at når malingen blir fortynnet, blir den mer flytende og kan feste seg til den påsatte pappen (og hvis den ikke gjør det, så lekker til baksiden). Etter å ha brukt alle malingene, gir vi hele tegningen tørking grundig.

Tegning med alle skyggelagte fragmenter

Tegning med alle skyggelagte fragmenter


Tørketid avhenger av stoffet og fargestoffene som brukes. I gjennomsnitt tørker malingen i løpet av 24 timer. Spesielle instruksjoner vil alltid bli skrevet på esken eller i bokser med maling. Etter at T-skjorten har tørket grundig, må du fjerne pappen forsiktig. Ikke trekk den sterkt eller trekk den ut, for malingen kan lekke litt og feste seg. Etter at malingen har tørket, er T-skjorten klar og kan bæres.

malte t-skjorter


Det vil ta et par dager å dekorere en vanlig T-skjorte i tide. Men for liten arbeidskraft og pengekostnader vil du få en original og unik ting.
Kommentarer (2)
 1. Daria
  #1 Daria gjester 26. september 2016 01:04
  0
  Veldig vakker liten drage!
 2. Karinka
  #2 Karinka gjester 9. august 2017 3:18 kl.
  0
  Med en enkel blyant kan du lage kule og originale T-skjorter selv, som ingen vil ha.

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner