DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » » »Kald porselensring med orkide
Det er alltid en glede å skape skjønnhet med egne hender, overraskende og glede kjære med originale gaver. En kald porselensstøping er en hyggelig opplevelse, da materialet er veldig plastisk og enkelt å bruke. Kaldt porselen kan brukes kjøpt, eller du kan tilberede det hjemme. For dette trenger du et krus maisstivelse, et krus PVA-lim, 1 m. l glyserin, 1 st. l fet baby krem. Alle ingrediensene blandes og tilberedes på komfyren eller i mikrobølgeovn, og rør innimellom til massen er samlet i en klump. Da må massen eltes godt og legges i en forseglet beholder eller pose. Etter noen timer kan du begynne å lage.
Nedenfor er en mesterklasse på å forme en ring i form av en orkidéblomst.
Materialer Verktøy:

Materialer Verktøy


En bunke med baller, en enkel stabel, en børste, muggsopp av strukturer av orkideer, grunnlaget for ringen, kaldt porselen av hvitt, grønt og fuchsia. Du vil også trenge PVA-lim for liming av deler. Kaldt porselen er malt i riktige farger med oljemaling, pigmenter, matfarger, etc. Vi ruller ut en ball med hvitt porselen, danner en dråpe fra en ball og flater den ut i håndflaten vår, og gir formen til et kronblad med en enkel stabel.

rull ut ballen

rull ut ballen


Vi legger kronbladet på formen og med lette kraner skaper vi strukturen til orkideen.

lage en tekstur av orkideer


Ved å bruke en bunke med en ball, gir vi kronbladet en buet form. Det skal være 3 slike kronblad.

gi kronbladet en buet form

gi kronbladet en buet form


Vi ruller ut ytterligere to baller, fra dem danner vi store blomsterblader. Så får vi takle dem som med de forrige.

danner store kronblad

danner store kronblad

danner store kronblad


Vi får tre smale kronblad og to brede.

tre smale kronblad


Fortsett deretter til blomstermonteringen. Fra grønt porselen danner vi en kake og rører den på en flat overflate, etter å ha påført en babykrem på den.

form en kake


For å gjøre ringen ser mer naturlig og rikere ut, legg til bladens blomst. Vi skulpturer en avlang dråpe og dytter den gjennom stabelen, slik at den blir tynnere, og deretter gir vi bladet en buet form med fingrene. Slike blader kan være en og 3, og 5, alt avhenger av ideen.

legg til bladblomsten

legg til bladblomsten


Påfør en PVA-lim med en børste på en grønn kake og legg bladene på den.

påfør PVA-lim


Igjen bruker vi lim på bladene og begynner å samle blomsten. Først er de tre første smale kronbladene plassert, deretter de to andre.

påfør lim

påfør lim


Deretter skulpturerer vi midten av orkideen. Siden blomsten er liten, og midten vil være litt stilisert. Vi skulpturerer to små baller, flater dem ut og bruker bunken med en liten ball, gir du en buet form. Så ruller vi ut en tynn stripe, ca 1 cm i dalen, bøyer den i to, dette vil være "antennene" i sentrum.

skulptur midten av orkideen

skulptur midten av orkideen


Påfør lim på midten av blomsten og legg de midterste detaljene.

legg de midtre delene

skulptur en liten dråpe


Det gjenstår å blende en annen liten detalj. Vi lager en liten dråpe grønt porselen, presser ikke midten i bunken og plasser den litt over midten av blomsten.

skulptur en liten dråpe

blomsten er klar


På dette stadiet kan du stoppe, ettersom blomsten er klar.

blomsten er klar


Men for å gjøre det lysere, kan kronbladene farges. Du kan farge med oljemaling, øyenskygge, pigmenter.

Å farge


Etter at blomsten er helt tørr i løpet av 24 timer, kan du feste den til basen for ringene. Det festes best med epoksy lei eller Moment Crystal lim.Etter at limet har tørket, kan smykkene bæres med glede eller gjør det hyggelig for noen en gave.

kald porselensring
Gå tilbake
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner