DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Maling ved hjelp av negler og tråder
Vi trenger:
- kryssfiner;
- treflekker;
- hansker;
- lakk for yachter og børste;
- aviser;
- saks;
- negler (det er bedre å velge tømrer- eller møbelsnagler, vi brukte - “Blister kobber neglblister”);
- en hammer;
- tråder.

Scener of Robots
1. Først av alt må du tilberede kryssfiner i ønsket størrelse. Hvis kryssfiner er for stor, kan du redusere den til ønsket størrelse med en sag. Tykkelsen på kryssfiner må være minst 4-5 mm, ellers kan det være vanskelig å kjøre i spiker.

klargjør kryssfiner


2. For å gi treet en vakker farge, bruk en flekk. En treflekk kan kjøpes i en jernvarehandel eller lages selv, som vi gjorde. Oppskriften på å tilberede den hjemme. Du trenger 1 kopp eddik, 1/3 kopp malt kaffe eller te (vi brukte svart te) og en stålvaskeklut. Legg alle ingrediensene i en krukke, lukk lokket og sett i 2-3 dager på et mørkt kjølig sted (for eksempel under et skap eller seng).

bruk flekk


Denne flekken har en veldig spesifikk lukt, så det er verdt å jobbe utendørs. Bruk stramme hansker og bruk en stålvaskeklut for å bruke flekken i en sirkulær bevegelse.

gir treet en vakker farge


Ikke vær redd for at flekken virker gjennomsiktig og ikke maler treet i det hele tatt. Påfør den i flere lag og la tørke over natten i friluft eller på et veldig godt ventilert sted. Hvis du bestemmer deg for ikke å eksperimentere og kjøpte en flekk i butikken, kan du bruke den på treet i flere lag og la den tørke helt.

gir treet en vakker farge


3. Når overflaten på maleriet er tørr, gå til lakken. Det er bedre å legge en lakk i 2 lag. Lakk beskytter skapningen din mot støv og utbrenthet.

Lakkbelegg

Lakkbelegg


4. Bruk avisen til å lage en mal for fremtidsbildet. Dette vil forenkle arbeidet i stor grad og gjøre det klart hvordan bildet vil se ut på sluttfasen.

lag et mønster


På avisen markerer du stedene hvor neglene vil bli kjørt inn for å finne ut det nødvendige antallet negler.
5. Kjør negler litt over avislinjen eller inn i kanten av avisen i samme avstand fra hverandre. Negler skal kjøres ganske mye. De skal holdes godt og fast på brettet, men ikke stikke ut av bakveggen.

Kjør i negler


6. Hold avstanden mellom piggene, og kjør dem rundt hele omkretsen av malen.

Kjør i negler


7. Fjern avismalen forsiktig. Hvis små aviser er i nærheten av feddene, kan de fjernes forsiktig med pinsett eller en stor nål.

fjerne malen


8. Bind kanten av tråden tett til en av piggene.

knyt tråden


Deretter knytter du tråden på nellikene diagonalt.

veve med tråd


Fortsett å knytte fedd. Det skal dannes skarpe hjørner mellom trådene.

veve med tråd


9. Fortsett mønsteret til nesten alle feddene er bundet. Bind tråden godt og klipp den gjenværende halen.

sammenfiltret med tråd


Så kan du legge til tråder med litt kontrastfarge og gi bildet en lyshet. Bind en ny tråd til en løs fedd og fortsett langs de samme linjene. En ny tråd kan trekkes ikke bare over den første fargen, men også under de første trådene og mellom dem. Så du får volumet på bildet.

Maling ved hjelp av negler og tråd

Maling ved hjelp av negler og tråd


Lykke til og kreativ inspirasjon!
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner