DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » » »Håndverk fra biter av garn, frokostblandinger, pasta
Interessant og uvanlig kreativt arbeid kan komme fra materialer med forskjellige strukturer. På ett bilde kan du bruke frokostblandinger, pasta og tilbehør av garn og tråd, og plasticine, og så interessant papirteknikk som origami. slik jobbing Det viser seg veldig lyst og fargerikt, omfangsrikt. De er veldig enkle å oppfylle selv med veldig små barn, de vil være interessante for skolebarn. Slike klasser utvikler perfekt fine motoriske ferdigheter til hender, fantasi, tenking, fantasi, minne, oppmerksomhet, utholdenhet. I tillegg gir felles kreativitet hos voksne og barn mye positive følelser og glede fra arbeidet som er gjort sammen og det endelige resultatet. Du kan dekorere en barnehage eller presentere den for slektninger, venner og familie som en gave til enhver anledning med et ferdig håndverk kalt "Fantastisk dag", laget med forskjellige teknikker.
1) For arbeid trenger vi følgende materialer og verktøy: hvitt tykt papp, PVA-lim, saks, en liten kopp eller kopp med en glatt rund kant, en enkel blyant, lillafarget papir, hirse, bokhvete, buet pasta, baller av ullgarn, rød , burgunder og rosa og en ball av strukturert blått garn, grønn plasticine

materialer


2) Først tegner du på en papp med en enkel blyant en sky med ujevn form, konturen til bakken. Vi sirkler glassets nakke i øverste høyre hjørne av bildet. Smør den resulterende solen med PVA-lim, og trekk noen stråler fra den med lim. Hell hirs på disse stedene med en rask bevegelse av hånden. La stå i fem minutter til det er tørt og rist av overflødig korn. Vi limer også konturen til bakken og dens indre overflate med lim. Dryss over bokhvete. Vi venter fem minutter til det tørker helt og rister også av det overskytende.

Håndverk fra garnbiter


3) Vi klipper med saks trådene i blått, rosa, burgunder og rødt slik at vi får små biter på opptil 1 cm. Vi legger dem i form for ikke å forvirre.

Håndverk fra garnbiter


4) Vi ruller fem pølser fra grønn plasticine. Dette er stilker av blomster. Lim dem på bildet ved foten av bakken og trykk lett med fingeren. Vi ruller også små kronblad, to for hver blomst, og limer dem på stilkene.

Håndverk fra garnbiter


5) Smør skyen med lim og dryss blå tråder slik at pappunderlaget ikke er synlig. I endene av hver stilk, drypp litt lim og legg ut trådene i burgunder, rosa, rød og danner en blomsterknopp, som vist på bildet.

Håndverk fra garnbiter


6) Vi klipper ut et jevnt kvadrat fra lilla papir, bretter det diagonalt for å lage en trekant. Bøy deretter kanten ca 3 cm bred. Den resulterende kanten må settes ut og deretter bøyes hjørnet opp, som vist på bildet.

Håndverk fra garnbiter


7) Det unødvendige hvite hjørnet av huset må kuttes av. Så stikker du det resulterende huset på papp til venstre, ved foten av bakken. Skjær et rør fra papir i samme farge og stikk på toppen til taket.

Håndverk fra garnbiter


8) Nå må du lim pastaen over røret, slippe den først på tre steder med PVA-lim. Det viste seg at røyk kom fra skorsteinen i huset.

Håndverk fra garnbiter


9) Nå er vårt kreative og fascinerende arbeid helt klart.Du må riste av overflødig korn og tråd, og du kan dekorere ethvert rom eller hjørne i en leilighet, skole eller barnehage.

Håndverk fra garnbiter
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner