DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Akrylspikerforlengelser
Hver kvinne er forpliktet til å overvåke skjønnheten i ansiktet og hendene. Men forretningsdama har ikke alltid nok tid til en daglig manikyr, og på grunn av stadige lekser med hendene begynner neglene å flasse av, neglene går i stykker. Negleforlengelse er valget mellom moderne kvinner, fordi takket være denne prosedyren forblir neglene lange og vakre i lange uker. I skjønnhetssalonger er denne tjenesten veldig dyr, men det er en vei ut - å utføre utvidelsen hjemme, og kostnadene vil koste deg titalls ganger billigere. Du kan utføre oppbyggingen uten behov for spesielle ferdigheter. Det viktigste er å følge trinnvise bilder og se videoen nøye.

Så for å bygge akryl trenger du følgende materialer og verktøy:

1. Væske
2. Plymer
3. Skjemaer for bygging
4. Akryl
5. Tips (gjennomsiktig eller meieri)
6. Nipper
7. Tippkutter
8. Myk fil for sliping av negler
9. En solid neglefil for naturlige og utvidede negler
10. Børste for akryl (størrelse 7-8)

for bygging av akryl


Å bygge akryl på spikertips over gel har mange fordeler: negletips kan fjernes, de er mer holdbare og må gjenopprettes, når du trenger å kutte av en ødelagt spiker bygget opp med gel, og du kan ikke gjenopprette gelnagler.

Før inngrepet må neglene behandles nøye. De skal trimmes til roten, arkiveres med en neglefil, og det skal ikke være lakk på dem.

Akryl negleforlengelse


Kutikula fjernes forsiktig med en oransje pinne. Du trenger ikke kutte den, den blir maskert etter påføring av akryl.

Akryl negleforlengelse


Det er nødvendig å behandle alle negler som en helhet med en neglefil slik at de har en ru overflate.

Akryl negleforlengelse


For hver spiker må du velge tips - en falsk spiker. De kommer i ti størrelser. Nummeret er på toppen av tipsene. Spre et spesielt neglelim på spissen. I det skjulte vil jeg si at de kinesiske tipsene er veldig kortvarige, så betal litt ekstra og velg en koreansk eller europeisk produsent.

Akryl negleforlengelse


Lim tipsene, hold den på neglen i noen sekunder, til limet tørker. Du skal føle deg når spikerspissene fester seg fast på negleplaten.

Akryl negleforlengelse


Gjenta denne prosedyren med hver spiker. Noen ganger hender det at spisser i samme størrelse passer på samme spiker, eller spikeren til høyre hånd er forskjellig i størrelse fra spikeren til venstre - ikke bli skremt, det skjer.

Akryl negleforlengelse


Klipp av overflødig lengde på neglen med en tippkutter, sjekk den på forlengelsesformen, der skalaen er merket med en centimeter. Det gjøres slik at alle negler har samme lengde.

Akryl negleforlengelse


Jeg vil lage “stilettos” -formen - de er alltid lange (ikke kortere enn 4 cm) og skarpe, så de firkantede kantene må klippes av med nipper, slik at det blir lettere å forme dem senere. Forresten, navnet "stylet" ble gitt til slike negler av en grunn: en spiss italiensk dolk kalles også.

Akryl negleforlengelse


Begynn nå å slipe neglen. Basen på spissene skal være helt avskåret og koble til med en naturlig spiker. Etter å ha sett videoen, vil du kunne forstå hvordan du riktig arkiverer tips, slik at de ikke går i stykker.

Akryl negleforlengelse
Nå kan du gi formen en "stylet", for dette er det nødvendig å kutte av kantene på neglen slik at en naturlig spiker glatt passerer i dem.

Akryl negleforlengelse


Smør nå hver spiker med en avfettingsmiddel - en grunning.

Akryl negleforlengelse


Påfør akrylvæske på spissene. Ved nummer 1 - flytende væske, på nummer 2 - pulverisert akryl. Akryl er hvit og rosa. Rosa er egnet for fransk manikyr, fordi det ser veldig naturlig ut. Påfør sammensetningen veldig nøye. Akryl fryser raskt, så du må gjøre alt ekstremt raskt. Jo mer du legger akryl, jo sterkere blir neglen.Videoen demonstrerer denne prosedyren.

Akryl negleforlengelse
I midten av neglen skal få et lite knoll. Ikke bli skremt hvis overflaten på den utvidede spikeren er ujevn - alt dette kan kuttes.

Akryl negleforlengelse


Trim først neglefilen med en neglefil. De skal være like skarpe.

Akryl negleforlengelse


Nå kan du begynne å slipe. Jevn overflaten på neglen, fjern alle knollene. Fjern deretter støv og akrylrester med en børste og fortsett å lakk. Det første trinnet er å påføre en gjennomsiktig lakk, deretter farge, og det tredje laget er en fiksingslakk som vil gi glans til neglene.

Akryl negleforlengelse


Som du kan se, er det enkelt å bygge negler uten ferdigheter. En utrent master vil fullføre den på maksimalt 4 timer. Formen på stilettene er den vanskeligste, så for den første bygningen kan du velge en firkantet. Stiletto er den mest outlandske formen for ringblomster, men du må være forsiktig med dem - ellers kan du skade deg eller bryte tights. Lange negler er en virkelig luksus, du blir dobbelt fornøyd med resultatet hvis du gjør bygningen selv!

Akryl negleforlengelse

Gjør-det-selv akryl negleforlengelse
Kommentarer (1)
  1. vikker
    #1 vikker gjester 3. oktober 2014 18:16
    2
    motbydelig

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner