DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
En hjemmelaget ring med en broket sommerfugl er et pryd som passer perfekt som tilbehør på våren og sommeren. Et slikt produkt vil alltid tiltrekke seg andres synspunkter og rette oppmerksomheten mot eieren.
For å lage en sommerfugl av polymerleire, som i fremtiden vil tjene som et element for å utfylle ringen, kan både en erfaren mester og en nybegynner i modellering gjøre hvis han følger anbefalingene gitt i mesterklassen.

sommerfuglring


For fremstilling av fargerike sommerfugler og interessante mønstre av sommerfugler, er balanser av leirepinner i forskjellige farger perfekte. I dette eksemplet er leiren som er brukt hvit, bringebær, blå, oransje, gul med gylden glitter og kalk med samme strålende leireffekt. Du vil også trenge en grunnring og en papirstencil av en liten sommerfugl, hvis grunnlag du kan ta et hvilket som helst sommerfuglbilde fra Internett, trykke den og skjære langs konturen.

sommerfuglring


Elt hvert fargede leirstykke (la et lite stykke gul leire være intakt) og rull til en pølse. Vi ordner de resulterende pølsene i den rekkefølgen vi skal sette sammen blomstene. Rekkefølgen på farger kan være vilkårlig, det viktigste er at fargene som kommer i rekkefølge blir harmonisk kombinert med hverandre.

sommerfuglring


Vi kobler pølsene sammen, om nødvendig, klemmer dem litt under monteringsprosessen.

sommerfuglring


Det resulterende elementet er vridd langs sin egen akse til en "fjær".

sommerfuglring


Vi vrir leiren "våren" i en spiral.

sommerfuglring


Vend arbeidsstykket til den andre siden og flat det gradvis ut, mens du strekker kantene forsiktig.

sommerfuglring


Vi fortsetter å strekke disken i to retninger til den blir til et rektangel.

sommerfuglring


Igjen utfører vi vridning til en "vår".

sommerfuglring


Og så - og inn i "spiralen" av polymerleire.

sommerfuglring


Det resulterende arbeidsstykket ser slett ikke ut som de lyse mønstrede vingene til en sommerfugl, men ved å kutte den og utvide halvdelene symmetrisk, finner vi et interessant mønster veving, unikt og uunnværlig.

sommerfuglring


Crumple og strekk burrs leirelementene litt for å gjøre dem tynnere, og bruk et sjablong som er kuttet på aksen - venstre og høyre ving - på dem.

sommerfuglring


Vi klipper vingene langs konturen, legger emnene på folie og sender å bake i 10 minutter ved temperaturen som er angitt i instruksjonene for leire.

sommerfuglring


I mellomtiden støpes antennene fra den gjenværende gule leiren.

sommerfuglring


Og satt i gang med å modellere sommerfuglkroppen. Vi sørger for at alle elementene passer hverandre i størrelse.

sommerfuglring


Vi gir de bakte vingene tid til å avkjøle, vi legger på toppen av dem et ferdig karosseri med påsatte antenner, og prøver i prosessen å opprettholde vingenes tilkobling i en vinkel på 100-120 °. Vi sender preparatet til å bake i 20 minutter.

sommerfuglring


Vi limer sommerfuglen som er avkjølt etter steking til bunnringen med eventuelt passende lim. Resultatet er en one-of-a-kind dekorasjon med et unikt fargemønster på sommerfuglvinger.

sommerfuglring

sommerfuglring
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner