DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
Jeg tror hver jente møtte problemet med å lagre smykkene sine. Hver gang du skal på jobb eller på tur, velger du smykker til deg selv. Og her oppstår det et problem: de nødvendige øreringer og ringer er nesten umulig å plukke opp raskt og uanstrengt. Butikker tilbyr oss forskjellige kasser, men slike kasser er høye og koster også nødvendig størrelse og fylde på kisten (kister har forskjellige avdelinger og containere til smykker i forskjellige former, størrelser og formål).

Nødvendige materialer og verktøy:
- en boks, som i fremtiden vil bli basisrammen til boksen;
- stoffskjæringer: for etterbehandling av ytre og indre vegger; å lage de interne avdelingene i kisten;
- PVA lim;
- saks;
- en blyant;
- dekorasjonsmaterialer: blonder, guipure, applique fra denim og filt, rhinestones.

Faser av robotene:
1. Forbered alle nødvendige materialer. Hvis du har muligheten til å bruke en boks med en liten lås eller sperre, vil boksen din se mer imponerende ut og vil være praktisk å bruke.
2. Den indre veggen i boksen må limes med PVA-lim med en klut. Denne typen lim er praktisk å bruke, da den ikke etterlater rester på stoffet. Superlim kan etterlate merker på stoffet, og det vil ikke se estetisk tiltalende ut og ikke pent.

lim med lim


3. For å lage rom for smykker, må du bruke et tett og ganske tykt stoff. Stoffet må kuttes etter et visst prinsipp: bredden på stoffet tilsvarer bredden på esken, og lengden er mer enn bredden på 20 eller flere ganger (avhengig av hvilket stoff du bruker og hvor mange rom du trenger).

tykk klut


4. Et trekkspill må brettes fra det ferdige stoffskåret. Hvis antall rom passer deg, sett gjerne trekkspill i kassen. Hvis du vil ha et mindre antall rom, bretter du stoffet i to og lager en trekkspill.

i to og lag et trekkspill


5. Tape det ytre dekselet med en klut med PVA-lim.

lim med en klut


6. Klistr på små stoffstykker på bunnveggen på esken for enkel betjening. Du kan bruke stoffet som ble brukt til å lage de interne rommene.

feste små stoffstykker

feste små stoffstykker


7. Lim også sidene på esken med en klut.
8. La oss begynne å dekorere. Vi dekorerer toppdekselet med guipure, limer det med samme PVA-lim. Lim trenger å behandle kantene og hele overflaten på toppdekselet. Lim sideveggen med tynt snøre.

Smykkeskrin


9. Toppdekselet er dekorert med en applikasjon av tre hjerter. For påføring kan du bruke filt, denim eller annet vakkert stoff. Filt er veldig praktisk når det gjelder å lage dekor, det smuldrer ikke og kuttes enkelt ut. Søknad kan gjøres av alle former og temaer. Du kan også bruke smykkeartikler (buer, figurer, perler).

Smykkeskrin


Boksen er klar til bruk! Denne boksen er en utmerket arrangør for ringer og øreringer, nellik, anheng og klips.

Smykkeskrin


Bruk fantasien og skap!
Kommentarer (1)
  1. Alena
    #1 Alena gjester 7. august 2017 10:36
    0
    Jeg trodde ikke at du fra en enkel boks kan gjøre en slik uunnværlig ting i en jentes liv. Jeg har ikke en boks med lås, men jeg tror du kan bruke borrelås eller magneter i stedet for låsen, og gjemmer dem under en klut.) Takk for en så interessant idé.

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner