DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
I dag er det vanskelig å finne en person som ikke har mobiltelefon. Disse små hjelperne har kommet inn i livet vårt, og kommer ikke til å forlate det i nær fremtid. For at telefonen skal fungere i lang tid, må den beskyttes. Ved kjøp får vi tilbud om å kjøpe en telefonsak i tillegg. Men for eksempel har jeg aldri likt de arbeidene med designtanker som presenteres i butikkene.
Jeg ville ha noe originalt, i motsetning til lignende produkter. Og en vei ut ble funnet! Jeg begynte å sy filtdeksler. For noen år siden dukket dekorativ filt opp på markedet. Dette utvidet mulighetene til de som liker å gjøre noe med egne hender. I tillegg, takket være de spesielle egenskapene til dette stoffet, kan til og med en uerfaren person enkelt lage et eksklusivt tilbehør.

Så la oss komme i gang.
Du trenger en farget filt, saks, linjal, tråd, nål, mobiltelefon.
Velg flere ark med en filt på 1-1,5 mm.

flere ark med farget filt


For å få saken til å passe perfekt må du måle telefonen. Det er nødvendig å ta målinger av lengden, bredden og høyden på enheten. Jeg fikk følgende data: lengde - 12 cm, bredde - 6 cm, høyde - 0,5 cm.

måle telefonen


Skriv ned målingene, så kommer de til nytte senere.
Nå må du bestemme applikasjonen på produktet. Som materiale er filt bra fordi det ikke smuldrer. Du kan jobbe med det som med papir. Klipp med saks og sy eller lim på overflaten. Ved å bruke denne egenskapen kan du enkelt legemliggjøre et hvilket som helst mønster i filt. For det første anbefaler jeg imidlertid å øve på enkle applikasjoner.
Jeg valgte hjertene. Det er nødvendig å kutte 3 hjerter i forskjellige størrelser fra filt i lyse farger. Først må du lage et mønster på papir og feste det på filt.

Trenger å kutte


Så klipp hjertene ut av filt. Saks skal være skarp nok.

Så kutt ut hjertene


Nå kuttet vi ut to identiske rektangler fra rød filt. Dimensjonene på rektanglene er lik størrelsen på telefonen pluss en halv centimeter på hver side for sømmer. Det vil si at i mitt tilfelle har ett rektangel dimensjoner 13cm * 7cm. Ikke glem høyden på telefonen, den tar også på seg en del av stoffet. Men ikke legg for mye materiale i sømmene. Ellers blir ikke telefonen holdt i en sak.

vi kuttet to filt


La oss nå sy sammen hjertene til saken. Vi vil sy på med kontrasterende tråder slik at sømmen er synlig. I dette tilfellet vil det merkes at dette er manuelt arbeid. Selvfølgelig kan du ta trådene i tone, men effekten vil være helt annerledes. Generelt velger du, fordi dette er skapelsen av hendene dine.
Jeg tok oransje tråder, kontrasterende for fargen på saken, men matchet i fargen med et av hjertene.

sy hjerter til saken


Vi plasserer det største hjertet på en av trekantene og syr applikasjonen på stoffet.

sy hjerter til saken


Deretter sy i rekkefølge de resterende to hjerter på toppen av det første.

sy hjerter til saken

sy hjerter til saken


Vi syr to rektangler med et knapphull. Nedenfor er en skjematisk tegning av denne typen søm.

Knapphullsøm


Du må gå med en nål og tre rundt hele omkretsen av dekselet. Inkludert der hvor dekselet forblir uredd.Dette vil fullføre produktet.

DIY-telefonveske


Alt, omslaget er klart! Du gjorde en god jobb!

Telefonveske


Jeg ønsker deg ikke å stoppe der og fortsette å eksperimentere!
Kommentarer (1)
  1. Julia
    #1 Julia gjester 7. juni 2014 23:42
    0
    : blunket: smil super mesterklasse !!! =)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner