DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
Bildet av en svelge, et symbol på begynnelsen, vårens ankomst, godhet, lykke og troskap, blir ofte brukt i malerier, broderier, tatoveringer og andre kunstneriske kreasjoner. Populariteten til å bruke visuelle motiver med en svelge skyldes den positive innflytelsen fra dette symboliske bildet på livshendelsene. I den gitte mesterklassen vil vi i detalj vurdere prosessen med å produsere en anhengsmaskot i form av en svelge.

svelge anheng


Først må du klargjøre følgende materialer og verktøy:
  • akrylplate og kjevle;
  • en blyant og et lite papirark;
  • noen hvit leire og svart polymer leire;
  • plastkniv for arbeid med leire.


svelge anheng


På et papirark tegner vi en liten svelge, med fokus på bildet ovenfor. Hvis kunstneriske evner ikke lar deg tegne fuglen på nytt, kan du ganske enkelt skrive ut bildet og justere skalaen slik at størrelsen på det trykte bildet samsvarer med den valgte størrelsen på anhenget.

tegne en svelge


Klipp ut bildet av en svelge langs konturen med manikyrsaks.

klipp svelgen


Vi ruller ut hvit leire på et brett med en kjevle og dekker en svelge kuttet av papir.

Rull hvit leire


Skjær svalehale av leire med en kniv, og fester seg til kanten av det utskårne bildet. Fjern papirets svelg forsiktig og fjern overflødig leire.

Med en kniv kuttet vi dyvetkin fra leire


Elt den sorte leiren inn i laget og legg den på et akryltavle.

Elt svart leire inn i reservoaret


Vi legger et papirbilde av fuglen på det spredte leirlaget og ruller den forsiktig med en kjevle.

pålegge


Kutt svalens kropp langs konturen med en kniv for arbeid med leire.

kuttet ut av leire


Vi sprer det resulterende elementet på folien, som vi skal bake produktet på for ikke lenger å bevege svelgen og følgelig ikke for å deformere det. Vi fjerner papiret.

folieelement


Vi plasserer det tidligere kuttede brystet inne i leirens svelglegeme, til stedet der det skal være plassert.

kutt bryst inni


Vi lager øye med en tannpirker, og med en plastkniv går vi langs svalens kontur, fjerner overflødig leire og justerer kantene. Vi legger spesielt vekt på innrettingen av nebbet.

Vi gjør en tannpirkerøye


Rull svelgen forsiktig med en kjevle slik at den hvite plasten skrives ut til svart og overflaten på suspensjonen blir jevnet så mye som mulig. Etter rulling gjentar vi prosedyren igjen med konturjusteringen ved hjelp av en kniv - der vi trenger å skjære den, der vi trenger å klemme og glatte leiren.

rull svelgen med en kjevle


Etter å ha oppnådd det perfekte utseendet til svelgen, sender vi suspensjonen til ovnen og baker ved 110 ° i 20 minutter (andre temperatur- og tidsforhold kan overholdes, avhengig av instruksjonene som følger med polymerleiren).

bake


Etter at håndverket vårt har blitt avkjølt, limer vi en liten ring (sølv eller gull avhengig av smak) på sin gale side, i hvilken vi forlenger en kjede med en forhåndsstikket lås (du kan ta en sølv- eller gullkjede som er til stede blant smykkene). Om ønskelig kan du dekke produktet med blank lakk. Swallow-anheng, et symbol på begynnelsen av en ny lykkelig livsfase, er klar!

svelge anheng
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner