DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » » »Pynt et påskeegg
For å dekorere et påskeegg kan du bruke eventuelle perler og små knapper, i tillegg til forskjellige bånd og flette. Det viktigste på denne måten å dekorere et egg til ferien er å lage en bakgrunn fra aviser. For denne mesterklassen ble enkelhet på landsbygda brukt. Webbing laget av naturlig materiale, beskjedne blomsterperler og en avisbakgrunn som minner om tørt hø. Resultatet er en enkel, men elegant påskeeggdekorasjon. Ved å kombinere forskjellige typer bånd og perler, når du dekorerer påskeegg, kan du oppnå helt andre effekter. Ring fantasien din for å hjelpe og prøv å lage et lite mesterverk med egne hender.

Så for å dekorere påskeegget trenger vi:

• Egg.
• Avis.
• PVA-lim.
• Børste.
• Flette.
• Perler.

1. Frigjør egget fra innholdet.

Påskeeggdekorasjon


2. Riv avisen i små biter.

Påskeeggdekorasjon


3. Vi bruker PVA-lim fortynnet med vann i forholdet 1 til 1.

Påskeeggdekorasjon


4. Vi fester et stykke avis og belegger det sjenerøst med lim. Så tar vi neste stykke og legger den på en slik måte at kanten delvis blir funnet på det forrige laget av avisen. Påfør lim påskeegget igjen.

Påskeeggdekorasjon


5. Gjenta prosedyren beskrevet i avsnitt 4, og fyll deretter hele overflaten på egget gradvis. La egget ligge til limet er helt tørt.

Påskeeggdekorasjon


6. Fortsett å jobbe med det tørkede egget, lim fletten.

Påskeeggdekorasjon


7. For dekorasjon, bruk blomsterperler (eller andre perler som er tilgjengelige). Det er alt, påskeegget er klart til å pynte feriebordet.

Påskeeggdekorasjon
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner