DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » » »Pannebånd til jenter fra bånd
Veldig snart er det tid for konfirmasjonsfester i barnehagen, og selvfølgelig vil enhver mor at prinsessen hennes skal se vakker og elegant ut. For hver avgangsklær eller kostyme er det selvfølgelig valgt passende dekorasjon og tilbehør for å dekorere hår. Selvfølgelig kan du kjøpe noe ferdiglagde i butikker, men tenk deg at du har et flerfarget antrekk og at du rett og slett ikke finner smykker som ligner på fargeskjemaet i kostymet ditt, men du vil kle prinsessen din ut og inn. Her vil teknikken som er populær blant moderne nålekvinner, hjelpe oss veldig godt. Kanzashi. Smykker som er laget med kanzashi-teknikken anses alltid for å være eksklusive og originale, siden du i den uavhengig kombinerer farger og skaper formen på dekorasjonen. Det er bare takket være denne mesterklassen vil vi lage et hårbånd som vil utfylle den lille jentas kjole på konfirmantfesten veldig bra.

For dette trenger vi følgende:
 • Metal hårbånd limt inn med et satinhvit bånd;
 • Det hvite satengbåndet er 5 cm bredt og omtrent 65 cm langt;
 • Satinbånd i lys rosa farge 4 cm bredt og omtrent 70 cm langt;
 • Lilla satengbånd 4 cm bredt og også rundt 70 cm langt;
 • Blanke cabochons for midten av blomstene, to blå og tre rosa;
 • lettere;
 • saks,
 • Blyant og linjal;
 • pinsett;
 • Tråd med en nål;
 • Limpistol.


trenger følgende


Så vi vil ha en trefarget bøyle på fem blomster, så la oss begynne å lage blomsterblader. Vi tar satengbånd og klipper firkanter fra dem. Av de hvite rutene vil vi ha store kronblad, og av myke rosa og lilla, de midterste kronbladene. Vi klipper 12 hvite firkanter som måler 5 x 5 cm, 16 lyserosa firkanter som måler 4 * 4 cm og 16 lilla firkanter som også måler 4 * 4 cm.

tape

torg


Nå med en lighter, brenner vi sidene på hver firkant slik at trådene ikke åpnes. La oss begynne å lage et hvitt kronblad. Ta en firkant.

vi vil smelte rutene med bånd

samle hårbåndet


Vi bretter den diagonalt i to, vi brenner hjørner med en lighter for å feste. Vi bøyer det ene hjørnet til midten, klemmer med pinsett, nå også det andre hjørnet til sentrum, klemmer med pinsett og cauteriserer.

samle hårbåndet

samle hårbåndet


Vi vender kronbladet tilbake, lager et parallelt snitt, samt et lite kutt til siden. Vi brenner med en lighter på siden, og baksiden av kronbladet viser seg å være dobbelt, også, først brenner vi det ene snittet, så også det andre.

samle hårbåndet

samle hårbåndet


Vi retter ut kronbladet.

samle hårbåndet

samle hårbåndet


Lag de resterende 11 hvite kronbladene. Lag også 16 lilla kronblad.

samle hårbåndet

samle hårbåndet


Og nøyaktig i samme sekvens og 16 lyserosa kronblad.

samle hårbåndet

samle hårbåndet


Alle kronbladene er klare, fortsett til montering av blomster.

samle hårbåndet

samle hårbåndet


Vi vil trenge flere underlag, så vi kutter ut for hver blomst i en sirkel 2,5 cm i diameter. Lettere passering langs kanten av hver sirkel. Nå med en nål og tråd samler vi blomster, som på bildet. Fra bunnen med en limpistol limer vi underlagene, i sentrum limer vi kabokoner.

samle hårbåndet

samle hårbåndet


Lim nå blomstene på kanten.

samle hårbåndet

kanzashi hårbånd


Bøylen til den lille prinsessen er klar. Lykke til i produksjonen!

hårbånd

hårbånd
Kommentarer (1)
 1. alina
  #1 alina gjester 1. november 2014 23:55
  0
  Veldig tydelig MK og vakkert arbeid!

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner